Salvi Güell

Salvi Güell, alcalde castelloní, fa una valoració positiva dels actes nadalencs celebrats, ens comparteix les principals inversions per aquest 2022 i ens parla de les pròximes eleccions municipals (any 2023)

– En primer lloc, quina valoració fas de les festes nadalenques al municipi?

Ens hem adaptat per poder fer tot el que ens havíem proposat. Hem hagut de fer canvis en alguna activitat i alguna altra no l’hem poguda fer. La Fira de Nadal la vàrem fer a la sala Polivalent pel mal temps. La festa  infantil de cap d’any es va fer sense la xocolatada prevista. A la cavalcada de Reis no es varen repartir caramels  i no es varen fer els discursos habituals, ni el d’alcalde ni el dels mateixos Reis Mags. L’objectiu: evitar aglomeracions massa estona. El concert d’any nou del Cant de la Sibil·la que s’havia de fer el dia 2 de gener es programa pel dia 16 de gener. En definitiva, molts canvis obligats, però estem satisfets de l’acceptació per part del públic en la major part de les activitats programades .

– Quines principals fites es marca Castelló d’Empúries i Empuriabrava per aquest 2022?

A nivell d’inversions, volem començar la rehabilitació de la Sala Municipal, començar a construir l’edifici polivalent a la Plaça de les Palmeres, anar adequant l’espai urbà amb voreres noves, fer realitat el projecte de desguassos pluvials de la plaça Francesc Macià i concloure la sala-auditori al centre de serveis Puigmal. Volem executar el pressupost aprovat amb apostes clares de caire social amb més polítiques d’ensenyament, habitatge, serveis socials, esports, joventut i cultura. També apostarem per seguir amb la promoció del nostre municipi des de les àrees  de turisme i promoció econòmica. I com no podria ser d’una altra manera: continuarem donant suport a les entitats i associacions del municipi de caire cultural, esportiu i comercial.

– Com es prepara Salvi Güell per a les eleccions municipals 2023?

ERC de Castelló d’Empúries segueix els processos interns per tal de presentar el millor candidat o candidata de cara a les eleccions municipals de l’any que ve. Properament anunciarem de forma oficial qui serà la persona que encapçalarà la candidatura. Portem dues legislatures essent la llista  més votada i ens agradaria continuar sent-ho, per encapçalar de nou el govern municipal i continuar, així, amb polítiques transformadores al nostre municipi.

 830 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui