Angel_Posas

Aquest setembre, el municipi també ha iniciat la recollida de matèria orgànica i es prepara per celebrar la Festa de Sant Miquel.

Enguany, què tenen previst per la  Festa Major de Sant Miquel?

La celebrarem el 25 i 26 de setembre, però encara estem treballant en els actes i activitats pel tema de les mesures de prevenció de la Covid. Tot i això, ja podem anunciar que el dissabte fem un concurs de dibuix al matí i animació infantil a la tarda, i l’actuació de la colla bastonera local, Els Picots del Fluvià. El diumenge farem el tradicional Ofici, però com a novetat, inclourem l’homenatge a la gent gran, ja que ja fa dos anys que no ho podem fer. Després de la celebració, hi haurà sardanes amb la Cobla Rossinyolets de Castelló d’Empúries.


Aquest curs, heu fet una tornada a “la nova” escola.

Sí, s’han fet obres a l’antiga escola. Tenim uns seixanta-cinc nens i nenes, en dos edificis dins el mateix recinte. D’una banda, la llar d’infants que inicialment es va projectar amb unes grans dimensions, el que ens permet que una part de la mainada, fins a p5, estiguin en aquest edifici. D’altra banda, a partir de primer, anaven a l’edifici antic, que era dels anys setanta. Sempre s’havien anat fent modificacions segons el nombre de mestres, però finalment el Departament d’Ensenyament va presentar un projecte de rehabilitació, i s’ha executat ara. 


També acabeu l’estiu implantant la recollida de matèria orgànica al municipi.

Tot just fem una recollida voluntària. Hem instal·lat un compostador mecanitzat i hem posat contenidors de recollida amb clau. Tots aquells veïns i veïnes que vulguin, podran disposar d’una clau per dipositar la matèria orgànica per separat. Aquest contenidor, que està al costat de la resta, es recollirà tres cops per setmana.

 956 visualitzacions totals,  24 vistes d’avui