Sergi Palomeras

Sergi Palomeras: “El municipi necessita un nou impuls que només nosaltres som capaços de donar. Fins ara hem estat treballant fermament des de l’oposició i canviant moltes dinàmiques”.

“Assolint l’alcaldia podrem posar en pràctica les polítiques republicanes que ha de posar les persones al centre de totes les decisions”, ha afegit.

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Vilafant ha escollit a Sergi Palomeras com a cap de llista de les properes eleccions municipals del 2023. La reunió, que ha comptat amb la participació dels militants i simpatitzants d’Esquerra Republicana al municipi, ha avalat l’única candidatura proposada.

Palomeras ha destacat que les eleccions del maig del 2023 han de ser les que portin a la definitiva victòria republicana per Vilafant. El projecte, nascut fa 8 anys, ha anat madurant i ampliant suports a les darreres conteses electorals. Palomeras entén que “ara és el moment d’Esquerra a l’Ajuntament de Vilafant. El municipi necessita un nou impuls que només nosaltres som capaços de donar. Fins ara hem estat treballant fermament des de l’oposició i canviant moltes dinàmiques. Assolint l’alcaldia l’any vinent, podrem posar en pràctica les polítiques republicanes que han de posar les persones al centre de totes les decisions”, ha destacat el ja oficialment candidat. “Compto amb un grup de gent preparada i compromesa des de sempre amb el poble”, ha afegit Palomeras.

Palomeras ha estat vinculat a ERC de Vilafant, participant a les llistes electorals de 2003 i 2007. Ha encapçalat la candidatura a les eleccions de 2015 i 2019, aconseguint, en aquestes últimes, els millors resultats d’Esquerra Republicana al municipi amb l’obtenció de cinc regidors. És professor de Geografia i Història a un institut de secundària i actualment graller de la colla gegantera de Vilafant i vocal dels Amics de Manol i Palol Sabaldòria. Des de sempre, ha participat a la vida associativa i cultural del poble.

 808 visualitzacions totals,  28 vistes d’avui