Sergi Palomeras

Sergi Palomeras, portaveu d’ERC a Vilafant, celebra que el municipi pugui gaudir, de nou, de l’esdeveniment, consolidat des de fa anys. Quant al seu grup polític, recorda que sumen amb tot allò que entenen com a positiu, però també són crítics quan cal.

– A punt la Fira del Conill, enguany la 25a edició, que no són poques… Què significa, per al municipi, poder-la tornar a celebrar?

Després de dos anys sense tenir Fira del Conill, ens fa molta il·lusió a tots plegats poder tornar-la a celebrar. Ens consta que s’hi està treballant de valent per tal de poder gaudir-ne al màxim. La fira s’ha consolidat com un esdeveniment molt important al municipi, d’aquells que ens ajuden a cosir els habitants del poble. Hi participa gent de tots els racons del municipi i ens ajuda per donar-nos a conèixer als altres municipis de la comarca.

– Com la viuràs tu, tant com regidor com a vilafantenc?

Personalment, em fa molta il·lusió poder tornar a passejar pels carrers en un dia com aquest. Recordo amb molta nostàlgia les primeres edicions, la forma com m’emocionava veient el poble com no estàvem gens acostumats: ple de parades, gent, engalanat… És una fira que tots els vilafantencs ens hem fet molt nostra.

– Un cop ja superat el primer trimestre d’any… a grans trets: com i cap a on ha de caminar Vilafant?

El nostre grup continua treballant incansablement des de l’oposició per atendre les demandes dels ciutadans i per intentar sumar o modular l’acció de govern. Sumem amb tot allò que entenem com a positiu. Però també som crítics quan cal, com per exemple amb la nostra ferma oposició al nou pont sobre el Riu Manol, que ens sembla que mediambientalment serà nociu per la biodiversitat de la zona. Els cinc regidors continuem fent feina i escoltant a tothom per tal d’avançar cap a un model de poble on les persones siguin el centre de les decisions polítiques del consistori.

 1,356 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui