Silvia_Barris

Sílvia Barris, membre de l’equip de govern llançanenc, ens repassa en quin punt es troben les seves regidories durant l’estiu i ens explica com viurà la Festa Major d’aquest agost

– Breu valoració municipal en referència a les teves regidories. En quina situació es troba actualment el municipi, segons el teu parer?
La valoració que en faig és molt positiva: puc dir que he treballat molt per poder gestionar el millor possible totes les àrees de les quals en soc responsable. Tot i això, per molt que es tinguin projectes de millora per la població, i quan dic millores, no parlo de grans projectes sinó d’inversions necessàries i reals que millorarien l’estat dels nostres carrers, el dia a dia amb el pressupost limitat del que disposo, no permet arribar fins on m’havia proposat.

La salut del municipi en general és prou bona, amb l’estiu l’economia es reactiva i sempre és positiu. Si per salut et refereixes a l’estat de les meves regidories, puc ben assegurar-te que en aquesta època la coordinació de l’equip humà dels serveis tècnics, atenció al ciutadà i les brigades d’obres i serveis, són l’eix vertebrador de tota la feina que s’està fent a Llançà. El dia a dia és molt intens i les tasques habituals es veuen incrementades amb tots els actes que es duen a terme com Festes Majors, concerts, sardanes, teatres, fires, tallers i un llarg etcètera d’activitats que, per tal que tot allò previst (i també imprevist) funcioni, és la brigada qui prepara, transporta, munta i desmunta, neteja… Resumint: un munt de feina que queda en un segon pla i que és essencial perquè la “salut” del poble sigui excel·lent, i tot sense oblidar que Llançà durant la temporada d’estiu augmenta la seva població, així com els serveis que oferim i, paral·lelament, també les avaries i urgències.

– Què representa la Festa Major d’estiu? Com la viuràs?
La Festa Major d’estiu, com totes les festes de la població, si l’hagués de definir en una sola paraula, aquesta seria “alegria”. Aquests darrers anys la situació no ha estat fàcil i ja ens convé a tots plegats poder gaudir dels diferents actes que es preparen per desconnectar una mica del dia a dia.

Personalment, la viuré pendent que cadascuna de les activitats que es duran a terme disposin del necessari perquè que sigui un èxit. És una responsabilitat que tenim envers la població, tothom desitja passar-s’ho bé i hem d’estar preparats per a tots tipus de situacions que puguin sorgir abans, durant i en finalitzar la Festa.

– De tota la llarga llista d’actes del mes d’agost a Llançà, quins són els que més t’esperes?
Sempre intento anar a tots i cadascun dels actes que es duen a terme, ja que tots tenen la seva importància només pel sol fet de formar part de la nostra agenda cultural, si bé és veritat que alguns en particular els tenim molt arrelats i ja formen part de la nostra tradició popular. En general, però, amb la diversificació d’actes, oferim una agenda d’estiu ben activa i per a tots els públics.

 760 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui