Sonia Martínez

La Jonquera encara els seus dies festius, abans de concloure l’estiu i iniciar un nou curs escolar, tal com ens explica la Sònia Martínez, que demana, per sobre de tot, civisme en tots els actes

– Com encareu, des del consistori, els actes de Festa que s’apropen. Personalment com la viuràs?

Aquest any la situació sanitària permetrà recuperar tot un seguit d’actes que malauradament l’any passat la pandèmia ens va impedir. Tot i això, per tal de seguir les restriccions establertes, tampoc podem celebrar una festa com la que estàvem acostumats, però hem programat tot una sèrie de propostes per tal que petits, joves i grans puguem gaudir d’uns dies d’alegria i diversió abans d’acabar l’estiu i iniciar el nou curs escolar.

– Del programa, què en destacaries i per què?

El programa de Festa Major és el fruit de la implicació i esforç de moltes persones i entitats que han dedicat hores a preparar amb molta il•lusió tot un seguit d’activitats perquè tots els sectors d’edat ens divertim una estona. Les festes s’han reinventat però hi ha activitats per a tots els públics que s’hauran de dur a terme respectant les mesures establertes per les autoritats sanitàries. I des d’aquí aprofito per fer una crida al civisme, volem una festa alegre i participativa però també segura.

– Posterior a la festa, què cal subratllar d’actualitat municipal? Quina ruta segueix aquesta legislatura?

La pandèmia ens va obligar a reformular tot el pla de mandat d’aquesta legislatura. Ara mateix, la prioritat de l’equip de govern és donar resposta a les necessitats de les famílies i les empreses generades per la crisi sanitària, social i econòmica que ha comportat la Covid-19. Tot i així hi ha una sèrie de projectes en els que portem treballant aquests mesos i que executarem aquests propers anys ja que han quedat ajornats durant tot aquest temps. Entre aquests cal destacar el projecte urbanístic integral del Prat de Malagrava i Sant Pere Pla de l’Arca, l’arranjament del casc antic, les obres de millora al pati de l’escola i al gimnàs, l’ampliació de vestidors a la zona esportiva, el canvi d’enllumenat, l’execució dels projectes dels pressupostos participatius, etc. I seguirem oferint tot una sèrie de programes socials com per exemple l’I-música, i evidentment el suport a totes les entitats de la vila.

 991 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui