Sopar AECC

El sopar solidari de Peralada impulsat per la Junta Local de Figueres de l’Associació Contra el Càncer, va reunir 214 persones al nou Mirador del Castell de Peralada, superant la xifra d’assistents d’anteriors edicions.

Els 6.405 euros recaptats aniran íntegrament destinats a eliminar les desigualtats i vulnerabilitat dels pacients de càncer i de les seves famílies, situació que s’ha vist agreujada els darrers mesos. Per a elles, l’entitat posa a la seva disposició professionals que ajudaran a les famílies durant tot el procés de la malaltia ajustant-se a les seves necessitats.

Tots els assistents van poder gaudir d’una magnífica degustació gastronòmica de la mà del xef del Castell de Peralada.

Assistents: Alcalde de Perelada, Pere Torrent i regidora de Benestar social Aina Cabello. Alcaldessa de Figueres Agnés Lladó i sot tinent d Alcalde Jesús Quiroga, el diputat del Parlament de Catalunya Oscar Aparicio, 4 vicepresident del Consell Comarcal;  Agustí Badosa i consellera d ensenyament Julia Gil Vilar. Fundació Salut Empordà: director Martí Masferrer i la directora Mèdica Angela Morales. Diputació de Catalunya Maria Puig i Jordi Masquef.

 1,170 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui