Star Prop Llançà

L’empresa immobiliària va organitzar un acte benèfic per recaptar donatius destinats a la rehabilitació de la capella de Mare de Déu del Port de Llançà.

Quina és la situació de la Capella?
Ara mateix la part interior està malmesa, amb les parets plenes d’humitats, i requereix d’una rehabilitació integral per poder acollir fidels i visitants.

Què els porta a involucrar-se en la seva rehabilitació?
Pertanyem a diverses associacions immobiliàries, i tenim una idea més americana del negoci. El que fem és organitzar esdeveniments per donar a conèixer coses, perquè creiem que hem de contribuir a la societat de la manera que puguem. Nosaltres som objecte actiu de la societat, sobretot dins el nostre entorn més proper, que és Llançà, on tenim una de les nostres oficines, però també l’Alt Empordà i la Costa Brava. No som una empresa passiva, som persones socialment compromeses, i fruit que hi ha aquesta necessitat que ens explica un client, mirem de quina manera podem ajudar. A més, es tracta una estructura molt relacionada amb la nostra activitat. El temple és un element arquitectònic que és de tots i totes. En aquest entorn petit, tots hi hem celebrat alguna cosa; el bateig, la comunió, ens hi hem casat o malauradament hem hagut d’acomiadar un ser estimat. Més enllà del tema religiós, però, a nivell social, hem d’intentar mantenir la capella i no deixar que empitjori el seu estat.

Quan es van assabentar de la situació, què van fer?
Vam organitzar un sopar amb el mossèn i ens ho va explicar. Nosaltres volíem contribuir més enllà d’una contribució econòmica, i vam iniciar una tasca de difusió de les necessitats de la Capella per tal d’arribar a altres persones que si tenen ganes de contribuir ho puguin fer. Vam organitzar un acte en el qual van venir les autoritats, com l’alcaldessa, amb pica pica, era una festa solidària per recaptar. Però cal dir que la festa ha sigut la cirereta del pastís del que hem estat fent. Hem recorregut tots els comerços de Llançà convidant-los a la festa, però la invitació era l’excusa per explicar el motiu de la festa: contribuir a la rehabilitació de la nostra capella.

Quina quantitat necessita la Capella per a la rehabilitació integral?
Són uns catorze tres-cents mil euros. També hem organitzat una campanya de micromecenatge a GoFoundMe.com on la gent hi pot fer donatius a partir de 5 euros.

Galeria de fotos

 535 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui