expo

A finals de maig, al pavelló municipal de Pont de Molins, es va inaugurar l’exposició de fotos solidàries de We Love Uganda, complementada per un concert d’Afrodjembe. Més d’una vintena d’imatges, de fotògrafs empordanesos, captades a la comarca o en racons remots d’arreu del món. Una iniciativa itinerant, que permetrà recaptar nous fons pel projecte de suport a una orfandat ugandès i que lidera la periodista figuerenca Sònia Fuentes.

L’associació empordanesa We Love Uganda promou una campanya solidària per millorar les instal·lacions de l’escola orfenat New Life-Abba House d’Entebbe, a Uganda. Per mitjà del finançament col·lectiu, a través del portal Tot Suma, demana col·laboració per fer més pròspera l’educació i la vida dels infants al país africà. El centre escolar té uns 350 alumnes i una cinquantena d’ells són nens orfes. Actualment, l’equipament educatiu està molt malmès, sobretot on els infants dormen. Per aquest motiu, demana la col·laboració ciutadana per poder dur a terme el projecte de millora.

We Love Uganda és una ONG que va néixer amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats i treballar per a l’educació dels infants al país africà i organitza activitats culturals al llarg de l’any per recollir fons.

Foto: La mostra de fotografies inaugurada a Pont de Molins serà itinerant per la comarca