Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • Vilafant es prepara per una Fira plena d’activitat
    • Festa de cloenda dels 25 anys del CB Escolàpies Figueres
    • Segona edició de la trobada de joves empresaris “Som el que creem”
    • Sopar del dia de la Dona a Llançà
    • Figueres estrena un autobús 100% elèctric per afavorir un transport públic sostenible
    • Ginestà, Pol Batlle & Rita Payés, Lildami o Marc Timón, a la tercera edició del Festival ISTIU de Castelló d’Empúries
    • L’Ajuntament de Llers presenta el documental “Llers, l’herència d’un poble destruït”
    • El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Notícies»Vilafant promou la carn de conill amb el 3r Conill en ruta
    Notícies

    Vilafant promou la carn de conill amb el 3r Conill en ruta

    13 de Març de 20238 Vistes
    3r Conill en ruta

    Del 17 de març al 1 d’abril torna el Conill en Ruta, una proposta gastronòmica que porta la gastronomia del conill a Vilafant i a la resta de la comarca.

    El Conill en Ruta es consolida com activitat prèvia a la Fira del Conill, que celebra cada any el primer cap de setmana d’abril. Una proposta gastronòmica en la qual participen 10 restaurants de la comarca que proposen un plat de conill dins del seu menú o carta, acompanyat de vi de la DO Empordà. «La intenció és que es pugui fer una ruta gastronòmica per la comarca i tastar diferents plats cuinats amb carn de conill. Una ruta que ens serveix per anar obrint boca per la Fira del conill que aquest any se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril al nostre municipi. Volem que durant aquests darrers dies del mes de març a Vilafant i a l’Alt Empordà es respiri ambient de la Fira del Conill», explica el regidor de promoció econòmica de Vilafant César González. La iniciativa del Conill en Ruta va néixer de la necessitat de poder continuar promocionant la carn de conill malgrat la pandèmia, i l’any 2021 va començar aquesta proposta que implicava els diferents restaurants de Vilafant i del voltant. Una proposta que l’any passat amb la celebració dels 25 anys de la Fira del Conill es va mantenir i que aquest any es consolida amb la tercera edició.

    L’Ajuntament de Vilafant proporciona als restaurants participants els conills perquè els i les cuiners i cuineres puguin crear els seus plats. «Creiem que amb aquesta proposta del Conill en Ruta aconseguim que la carn de conill, a poc a poc, vagi entrant en les cartes dels diferents restaurants del nostre municipi i de la comarca. Pensem que amb aquesta proposta de ruta, ens permet descobrir noves receptes per menjar aquesta carn tant nutritiva, ja que els diferents restaurants participants ens proposen plats molt diversos, tant tradicionals com més moderns» destaca l’alcaldessa de Vilafant Consol Cantenys.

    10 propostes diferents per redescobrir la carn de conill

    Des de Vilafant, el restaurant la Tartana, que també estarà present a la plaça major durant la Fira del Conill, per aquest tercer Conill en Ruta ens proposa degustar una botifarra de conill i coca de tomàquet sec amb xucrut de pastanaga. També a Vilafant, el restaurant la Cantina ens prepararà un conill amb cargols. El restaurant Els Caçadors de Maçanet de Cabrenys repeteixen participació en aquesta proposta gastronòmica i aquest any ens prepararà una terrina de conill amb prunes i orellanes. A l’Hostal de l’Aigua de Sant Llorenç de la Muga podrem degustar el seu conill confitat amb all i romaní, mentre que des del restaurant Mas Ullastre de Sant Climent Sescebes ens proposen tastar un conill farcit amb ceps i salsa de bolets. A Figueres, el Restaurant Can Jeroni ens suggereix un platillo tradicional de conill amb cargols, des del Restaurant Bocam podrem menjar un conill estofat amb faves, carrota i herbes de l’Empordà i el restaurant Brasic ens proposa un arròs de conill i carxofes. A Garriguella, el restaurant la Vinya ens recomana provar el seu conill amb cargols a la catalana i des de l’Escala el restaurant la Gruta ens suggereix una croque de lapin banh mi.

    Un Conill en Ruta que anirà maridat amb els vins de la DO de proximitat, que cada restaurant recomanarà els seus clients segons la seva proposta gastronòmica de conill.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Notícies

    Vilafant es prepara per una Fira plena d’activitat

    23 de Març de 20231 Vistes
    Notícies

    Figueres estrena un autobús 100% elèctric per afavorir un transport públic sostenible

    21 de Març de 202312 Vistes
    Notícies

    El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles

    20 de Març de 20237 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 370

    370CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.