Solatges

Els embotits artesans del porc son el producte estrella de Solatges, juntament amb la llarga llista de propostes de plats cuinats per endur-se. Qualitat assegurada pels nostres paladars a Vilanova de la Muga.

“El millor, a part d’ells i la família, els seus formatges manxecs”, “gran qualitat, especialment amb els productes de porc, i a molt bon preu”, o “productes km 0 d’excel·lent qualitat” son algunes de les opinions per part dels clients que avalen la bona feina d’Embotits Solatges, empresa familiar ubicada a Vilanova de la Muga, concretament al carrer Roses número 25.

A banda dels seus embotits de porc, destaquen, en el seu ampli i sempre ben cuidat taulell de la botiga, les carns de vedella, xai, conill i els exquisits pollastres de pagès que ells mateixos crien. Per tant, compleixen tot el cicle: criança, elaboració i, compartir allò que ells mateixos cuinen i mengen a casa, sent aquest el seu principal lema. Els ous de corral, procedents de les gallines de l’àvia, així com verdures del seu hort tampoc no falten en el seu ventall de productes, juntament amb nous, albercocs, olis, pastes artesanes, conserves, melmelades elaborades amb la seva pròpia fruita i, inclús, vins i caves.

Polivalència de productes, doncs, a Embotits Solatges. No hi falta de res, ni sobretot la qualitat de cadascun dels ítems que venen, sent això, és clar, el més valorat i buscat pels seus clients més fidels. Aquests, juntament amb els que darrerament s’hi han sumat, confien també amb un dels seus serveis més recents: el del menjar per emportar-se. Són els ja ben coneguts i anomenats Tastets Solatges: des de propostes per picar, fins a rostits o pizzes, una de les seves “propostes estrella”, diuen, o també les postres, on tenen molt de protagonisme els ous de l’àvia, per fer realitat suculentes delícies com la mousse de xocolata o altres opcions amb formatge. Salut i bon menjar que no faltin mai!