Parlem amb Esther Noval Pagès, de Cuina 22 a Vilafant. Quins productes i serveis oferiu…
Parlem amb Eduard, Joan i Marc Fontdecaba de Can Fonde, Cistella. 1-Quins serveis oferiu a…
El navatenc Arnau Triola, Millors postres d’Espanya (2018), ara al Restaurant Castell de Peralada, seleccionat…
“El moment de rebre la tercera estrella Michelin és importantíssim, ja que és un honor,…
Entrevista a Gregory Abella, restaurant Falconera de Roses. Al restaurant Falconera, renovem l’oferta de «Nadal…
Parlem amb Fermín Lee del Restaurant Shang-haï de Figueres. Què significa per a tu que…
Amb menys de dos anys de vida, els diferents espais que conflueixen entre si i…
Restaurant Xenxo’s d’Empuriabrava; “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”. Quina…
Parlem amb Míriam Compte, Simone Boerema i Francina Compte del Restaurant Can Maricanes de Vilajuïga.…
Davant del mar, a la plaça Sant Pere número 6, la seva proposta gastronòmica té…
Fundat l’any 1950, Can Narra segueix sent avui dia un dels establiments llançanencs amb més…
Parlem amb Jordi Cusí, de l’Hotel Restaurant Risech de Roses. Què té d’especial per a…
Parlem amb en Pep Piernau, abans conegut per comandar l’Amiel&Molins de Pont de Molins i…
Síkim Empuriabrava, tres espais ben preparats per facilitar-te moments de qualitat acompanyat dels teus. Un…
El restaurant Solo Vida de Palau-Saverdera va obrir el maig del 2021. Una masia al…
En Jacky i la Sophie formen la cocteleria Jackso davant de la platja de Roses.…
Salvador Dalí n’era client habitual. Per tant, Sa Gambina és un dels establiments més històrics…
Els reconeguts Moha i Rachida encapçalen el Bar Antonio, especialistes en peix fregit des del…