Hotel Octavia Cadaques

El meravellós Hotel Octavia està situat al cor de Cadaqués (Alt Empordà), a l’extrem nord de la Costa Brava (a la província de Girona), ben a prop d’unes cales magnífiques.

Disposa de 41 habitacions amb tots els serveis d’un hotel de tres estrelles amb unes instal·lacions modernes i confortables i en un entorn únic per poder oferir la màxima qualitat i confort. 

Tot un luxe al seu abast al centre de Cadaqués, a 50 metres de la platja, perquè el seu allotjament a l’Hotel Octavia resulti únic i inoblidable.

Situat al cor de la Costa Brava, molt a prop de Roses, a una hora de Girona i dues hores de Perpinyà. Gaudiu d’una excursió, faci senderisme per les rutes més naturals de l’Alt Empordà a Girona. I després descansi en les habitacions d’aquest hotel.

L’Hotel Octavia disposa d’allotjament amb esmorzar. Gaudiu d’aquest allotjament en una habitació per dormir ideal per descansar en un dels enclavaments més especials de la Costa Brava. L’hotel es troba a dos quilòmetres de la casa museu de Salvador Dalí ( Port Lligat ) i a tan sols 38 quilòmetres del Museu Dalí de Figueres.

Possibilitat de fer reserves online o per telèfon, sempre amb els millors preus i ofertes per allotjar-se. Consulteu el plànol de situació de l’hotel a Cadaqués per a les seves vacances. A la nostra web, a més del mapa, trobarà imatges de les instal·lacions i fotos de l’entorn conegut per les seves platges, paisatges i la possibilitat de fer excursions per les rutes de senderisme del Parc Nacional del Cap de Creus.

Aquest hotel amb encant disposa d’una oferta i preu amb promoció que serà del seu gust si vol visitar Cadaqués. L’Hotel Octavia té pàrquing i està molt a prop de l’oficina de turisme.