Armangue

Joan Armangué, amb el seu llibre “Històries d’alcalde”, ha tingut molt bona resposta per part de la gent en totes les seves presentacions dutes a terme fins ara. Aviat, noves dates a la comarca i a la Catalunya Nord. En coneixem detalls i, sobretot, algunes anècdotes destacables.

– Com han anat les presentacions realitzades fins ara?

Les presentacions van molt bé. De moment, en portem 13. Molta assistència, malgrat les restriccions, i la gent s’ho passa d’allò més bé. Tant sols a Figueres, ja en porto 5, amb més de 220 assistents! La primera, als Caputxins, vam exhaurir les entrades 15 dies abans de l’acte. També he fet presentacions a Barcelona, Girona i altres poblacions empordaneses. 

– Alguna anècdota interessant relacionada amb el llibre i les presentacions fetes:

És un llibre amb moltes anècdotes no exemptes d’ironia empordanesa. Començo citant a Fages de Climent quan escriu “el meu epigramatari farà somriure a tothom excepte al seu destinatari”, per tal d’assenyalar què trobarà el lector. Al llibre surten “retratats” el lobby que anomeno la “General Motors” (per les seves inicials), companys de viatge i adversaris. D’aquests, Santi Vila va assistir a l’acte de Barcelona i vam mantenir un animat diàleg, tot i ser el més “retratat” de tots. 

Sobre altres anècdotes… a l’acte dels Caputxins la periodista Anna Punsí em va convidar a ballar un vals, sense música, per rememorar el meu primer vals, que vaig ballar amb ella, com alcalde a les Fires de 1996. Una altra, a Barcelona: la camiseta que em va regalar Camil Ros, secretari general de la UGT, amb la llegenda “L’alcalde ja ha pagat” com a resposta a les camisetes d’una protesta de funcionaris de l’any 2005, que comptà amb el seu suport, que deien “L’alcalde em deu diners”. 

– Si algú encara no ha pogut venir a escoltar-te, quines presentacions tens agendades?

Ara estem programant noves presentacions, encara sense data, per aquesta tardor a Figueres, Perpinyà, Vilafant i algun altre municipi de la comarca. El llibre té molt bona sortida i es pot comprar a les llibreries i als supermercats Esclat. Estem camí d’exhaurir la 1ª edició. 

Armangue

 1,207 visualitzacions totals,  24 vistes d’avui