Paula Martinez

La nova coordinadora diu que assumeix aquest repte amb il·lusió i destaca que l’equip està format per persones properes, formades i amb criteris establerts,  que tenen moltes ganes de treballar pel seu poble.

La nova executiva de Junts per Llançà ha estat escollida amb una participació de gairebé el 75% del cens. Estàs contenta dels resultats i la implicació que hi ha hagut?

Molt contenta. Al cap I a la fi aquest percentatge reflecteix el compromís que els afiliats i afiliades dipositen en el nou projecte. Un projecte que emergeix en un escenari renovat i fortament recolzat, com bé mostren els resultats, que ens permet prendre una nova trajectòria de treball per assolir les diferents fites que ens hem proposat.

Com definiries aquesta nova executiva?

Personalment crec que és important no qualificar d’innovador allò que transmet novetat sinó que sóc partidària del punt mitjà; l’equilibri entre l’experiència i les noves aportacions. És per això que aquesta nova executiva presenta la Núria Escarpanter i en Juanjo Serran amb l’objectiu d’instaurar unes bases essencials pel que refereix al seu llarg recorregut i la seva experiència dins la vida política de Llançà, i alhora també presenta la meva persona i la de l’Stéphane Juanola amb la pretensió d’aportar al projecte certa renovació, joventut i il·lusió.

Entrant en matèria considero que aquesta nova junta és constituïda per persones properes, formades i amb criteris establerts que sobretot tenen moltes ganes de treballar pel seu poble.

I en l’àmbit personal, com et sents després d’haver estat triada coordinadora local de l’agrupació?

El fet d’haver esdevingut coordinadora de l’agrupació i a més, haver-ho fet amb el 100% dels vots emesos no pot identificar-se millor que en la plena realització personal. No deixa de ser un projecte que assumeixo amb aptituds totalment vocacionals i haver rebut aquest suport i la plena confiança, ja no només per part dels afiliats i afiliades, sinó també per part dels meus companys, m’il·lusiona especialment.

Aquest és un pas més en l’estructuració del nou partit en l’àmbit territorial. Com s’està vivint des de dins aquest procés?

Aquesta fita facilita una mica més la percepció que tenim d’aquest nou projecte. A partir de les bases ja constituïdes ara només queda continuar treballant, posant esforços en comú i desenvolupar el projecte. És cert que ha sigut un període on encara hi havia moltes qüestions incertes i molts àmbits en “stand by”, però que s’han anat tancant I atenent convenientment.

Quins són els objectius principals que us heu fixat aquest any vinent?

Si bé m’agradaria establir un pla de treball concret i detallat, no puc encara assumir aquest discurs. Definitivament tenim un projecte central, però és aviat per compartir les conclusions. La constitució de la nova executiva ens permet ara anar definint els nostres objectius que aviat traslladarem. En podria ser un exemple vàlid l’augment del nombre d’afiliats i afiliades, consolidar l’alcaldia i acostar els ideals de Junts als llançanencs i llançanenques.

I com veus el teu poble en l’actualitat? Què creus que necessita?

Crec que hem de treballar per un Llançà més dinàmic que respongui positivament davant la capacitat d’adaptació i actuació envers el transcurs del temps. Aptitud que de ben segur els meus companys presents a l’equip de govern a Llançà treballaran per assolir.

 392 total views,  1 views today