Sala Aiguamolls

A Sant Pere Pescador, vora l’agradable entorn natural dels Aiguamolls de l’Empordà, la Sala Aiguamolls és una bona opció per a la celebració d’esdeveniments

La família Costa posa a la vostra disposició un nou espai a l’Alt Empordà d’allò més recomanable per a la celebració d’esdeveniments, com dinars, sopars, aniversaris, comunions, batejos, entre altres. La sala, d’uns 310 m2 i amb una capacitat per a 140 persones, es troba ubicada a la carretera de Castelló d’Empúries a Mas Costa, tocant, en efecte, amb els Aiguamolls de l’Empordà, motiu pel qual se li ha donat aquest nom.

L’espai en qüestió antigament havia estat un restaurant de pagès a peu de carretera, obert l’any 1960 i pertanyent a la mateixa família, sota el nom de Can Pipa. Així, compta amb una decoració rústica que crea un agradable caliu, el típic dels restaurants de tota la vida. Tot i mantenir-se aquesta essència, a partir de l’any 1994 i fins avui dia, s’ha adaptat amb totes les comoditats necessàries i d’acord amb els temps actuals, com ara la climatització, connexió wifi i una gran zona d’aparcament.

La Sala Aiguamolls, a banda de tot això ja mencionat, també ofereix una generosa barra per a gaudir del menjar i de les begudes per a cada ocasió, amb neveres, congeladors, una cuina ben equipada amb rentaplats, forn, microones i una àmplia barbacoa. A més, hi ha molt d’espai, apte, per exemple, per a una bona estona de ball.

L’espai es pot llogar tant per hores com per dies i les tarifes varien segons el còmput de persones; aquí no es tenen en compte i no se sumen els menors de 2 anys. Cal tenir present, a més, que s’ofereixen interessants menús amb càtering a partir de 20 euros per comensal. En definitiva, la Sala Aiguamolls és, sens dubte, un espai per a tenir ben present en les vostres futures celebracions.