Aiguamarina Port

D’ençà del mes de març a Llançà hi trobem “Aiguamarina Port”, una botiga de productes pel benestar físic, emocional i espiritual. Al capdavant hi ha la Roser Sucarrat, empresària amb una llarga experiència de més de vint anys al capdavant de la botiga “Zona natural Bruc”, del carrer Cristòfol de Figueres. Ara, la Roser ha portat el seu coneixement i la seva calidesa a la vila marinera de Llançà. El nou espai, obert tot l’any al carrer Castellar número 30, ofereix productes de medicina natural, cosmètica natural, aromateràpia, minerals naturals, joies amb minerals i decoració relacionada amb el fengshui i amb el benestar de les persones. Tot el que té a la venda a la botiga està pensat i escollit meticulosament per oferir els millors productes als seus clients.

Per exemple, en el món dels minerals hi ha molts públics diferents: aquells que veuen el mineral com una eina terapèutica i creuen en les seves propietats, els que ho desconeixen, però tenen curiositat i es deixen assessorar, i altres que tenen més interès pels complements, la joieria o accessoris amb minerals. Tots ells tindran l’assessorament idoni a Aiguamarina Port, perquè cada mineral i cada joia han estat escollit conscientment per la Roser. Un per un.

Només d’entrar a la botiga podem veure com la Roser gaudeix intensament de la seva feina. Per ella la botiga “no és una feina, és un luxe” i confessa que “és molt emocionant poder transmetre les propietats i valors dels minerals i ajudar la gent amb medicina natural”. Aquesta amabilitat, passió i alhora coneixement del món dels minerals i les teràpies naturals ha fet que siguin molts els clients que, malgrat la distància, es desplacin a Llançà per continuar adquirint els productes que els recomana la Roser. La clientela ha sigut una de les satisfaccions més grans per l’empresària, que a més de mantenir la confiança dels seus clients habituals, ara també ha sentit una magnífica acollida de la gent de Llançà.

 2,116 visualitzacions totals,  36 vistes d’avui