Albertronic

Albertronic combina història i modernitat. Els seus inicis es remunten a l’any 1944, amb la venda de màquines de cosir i assegurances, de la mà de l’Albert Cufí Serra. Unes vendes que realitzava directament als domicilis. Tot i que no va trigar gaire a optar per la venda directa a través d’un establiment. Així es va fundar l’empresa d’electrodomèstics Cufí, llavors situat al carrer Besalú (17) de Figueres. Amb el temps, va ser regentada per l’Albert Cufí Navarro, la segona generació d’aquest negoci familiar, que, alhora, va obrir un altre establiment al carrer Álvarez de Castro (5) de la mateixa ciutat.
Aquest segon i nou espai es va anomenar “Albertronic” i es va dedicar principalment a la venda i distribució de components electrònics i instal·lacions i reparacions. Quan es va incorporar la tercera generació a l’empresa, l’Albert Cufí Benet, es van unir els dos establiments, quedant únicament “Albertronic”, venda d’electrònica, electrodomèstics, imatge i so.

La família Cufí ens demostra que història i modernitat poden convergir i mantenir-se perfectament. L’empresa Albertronic ja no només es dedica a la venda i distribució d’elements electrònics, al seu ventall de productes i serveis hi trobem des de les instal·lacions d’antenes individuals i col·lectives, porters i videoporters, càmeres de videovigilància, informàtica i telefonia, fixa i mòbil, fins a poder oferir el seu propi servei tècnic.

I tot això a preus competitius. Albertronic forma part d’una cadena d’electrodomèstics, fet que assegura que l’establiment pugui oferir pràcticament totes les marques. La seva especialitat tècnica i el seu ampli coneixement en els productes i serveis en l’àmbit de l’electrònica, els electrodomèstics, la imatge o el so, entre altres, permet que puguin oferir la garantia als seus clients de la millor solució en cada situació. A l’establiment, els clients no estan sols. Els tècnics d’Albertronic ajuden a escollir el producte idoni i fan un acompanyament personalitzat per a cada cas. Tot i que també ofereixen venda en línia a través de la web www.albertronic.es.

Cada mes l’establiment publica els catàlegs de promocions, i també ofereix finançaments a 0% TAE per a facilitar les compres als seus clients.
Els podreu trobar a les xarxes socials Instagram @albertronicactiva i a Facebook www.facebook.com/albertronic.cufi

 3,060 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui