Més de 40 anys d’història a Port: l’essència de la terra de l’Empordà i el gust del mar del cap del Cap de Creus en cada plat

L’Hostal La Tina, amb més de 40 anys d’història, sense cap mena de dubte forma part de la tradició hotelera de Port de la Selva. Un hostal familiar amb habitacions i apartaments i amb un tracte molt familiar plasmat en els seus plats però també amb la proximitat cap als seus clients. “La bona relació cap als nostres clients és, en bona part, per ser un hostal familiar. I treballem amb famílies, matrimonis, jubilats… alguns d’aquests clients més fidels fa més de 10 anys que venen estiu rere estiu i alguns es passen, inclús, un mes amb nosaltres”, detalla la Teresa.

Pel que fa a la temporada d’estiu: “Fa un any, tot i venir del primer confinament, ja vam treballar igual o més que l’any anterior, així que la previsió és que les properes setmanes siguin bones, quant a turisme”. Un turisme majoritàriament de gent de Catalunya, “prop del 90%”, sobretot de Barcelona, però també d’Andorra. “Les perspectives, repeteixo, son bones, almenys fins setembre. A partir de llavors, veurem com tenim la pandèmia i si el mercat estranger ja està més actiu”.

Pels que encara no coneixen prou La Tina, a l’hora d’autodefinir-se, ho tenen clar: “Volem que cada client que ens entra per la porta se senti com a casa, amb la diferència que està de vacances i, per tant, un bon servei i una bona gastronomia han d’estar més que garantits, tot el que estigui a les nostres mans. A Port, comptem amb un entorn tranquil, amb platges esponjades, interessants activitats que ofereix l’entorn (excursions, submarinisme, el parc natural…) i un turisme no massificat, cosa que la gent sempre ha agraït, i en l’època que ens trobem encara més”.

 8,715 visualitzacions totals,  109 vistes d’avui