Autorecanvis Roses

Esteban Pinel, responsable d’aquesta empresa que també fabrica tubs hidràulics, explica que sempre intenten assessorar el màxim als seus clients. A més d’informació, en la seva plana de Facebook demostren que la professionalitat no és incompatible amb el bon humor.

Quants anys fa que veu obrir Autorecanvis Roses?

Vàrem començar l’abril de 1994, però abans d’obrir l’empresa ja teníem 15 anys d’experiència prèvia en el sector.

Quins serveis oferiu?

Principalment venem recanvis per automoció, nàutica i hidràulica, i a més a més fabriquem tubs hidràulics d’alta pressió. El que també intentem fer sempre és assessorar el màxim als nostres clients en les seves compres.

Què us diferencia de la vostra competència?

Nosaltres no som ni millors ni pitjors que ningú, l’únic que fem és esforçar-nos cada dia a donar el millor servei als nostres clients.

Com us ha afectat la crisi de la covid i quins canvis heu notat en els vostres clients?

Vam seguir treballant durant el confinament en els mesos més durs de la pandèmia. Això sí, va ser una època en què vam haver de treballar sota mínims, però sense deixar de donar tot el servei que vam poder en aquests moments tan difícils. Després del confinament, la veritat és que nosaltres no hem notat grans canvis en els nostres clients habituals.

La vostra plana de Facebook està repleta de vídeos divertits i acudits, això és una marca de la casa?

La nostra pàgina de Facebook és informativa i d’assessorament al client, però és que als nostres clients els agrada un toc d’humor, i nosaltres els hi donem.

Quins projectes de futur teniu per l’empresa?

El nostre principal projecte i desig per a l’any vinent és continuar donant el millor servei possible als nostres clients i seguir adaptant la nostra empresa a les noves tecnologies.

 299 total views,  1 views today