Danielly Dos Santos: Veniu a tastar la nostra oferta dolça i salada, amb batuts naturals, que elaborem nosaltres mateixos.
Quins són els productes que ofereix Batuts?
La nostra major oferta són els pastissos a porcions, que elaborem nosaltres mateixos i en disposem d’una gran varietat. Com a especialitat, tenim els bescuits «bizcochos» esponjosos i farcits de melmelada feta a casa amb fruites tropicals com maracujà, mango, pinya i coco natural.
Disposeu també d’elaboracions salades?
Sí i tant. Us proposem tastar el nostre pa farcit, les croquetes, les empanades de beixamel, les croquetes àrabs i les croquetes sense gluten.
Parleu-nos de les begudes de la vostra carta
El cafè ecològic és un dels protagonistes de la nostra carta. Els batuts, que donen nom al nostre establiment, els preparem a partir de fruita natural i en tenim de fruita de la passió, mora, guanàbana, pinya i maduixa, que mariden perfectament amb bombons i galetes.
Aquest any, participeu en la Ruta del Tast Surrealista
Estic encantada de participar-hi. De fet, jo anava a fires i des de fa cinc anys estic associada a Comerç Figueres, que m’informa de les promocions com és la Fira Dolça. A la Ruta del Tast Surrealista, us convido a degustar la nostra «Croqueta a la inversa», la «coxinha» més formosa de la casa, amb beixamel, farcida de pollastre esmicolat, amb sofregit de pebrot, ceba i coriandre.
Què significa celebrar el primer aniversari de la cafeteria Batuts?
Una gran satisfacció, pel treball ben fet i perquè la gent respon. La nostra proposta és una oferta nova, que Figueres no tenia. Quan un client la prova, llavors ens recomana.
Quina és la degustació ideal per al públic que encara no us coneix?
Com a entrant, una croqueta de beixamel, que és molt bona, amb un suc de maracujà -la fruita de la passió -, tot seguit un cafè ecològic italià i unes postres de brownie de coco. Bon profit!