La carnisseria Can Martí ens ofereix, any rere any, els seus millors productes per celebrar les festes de Nadal en família omplint les nostres taules de productes de qualitat: plates d’embotits cuits, curats, ibèrics i tota mena de pernils, i assortits de formatges, que faran delectar a petits i grans.
Si teniu família a casa, com a plat principal de l’àpat, Can Martí us pot ajudar a quedar com uns magnífics experts en carn i fer gaudir als vostres convidats dels millors sabors amb el seu porc Duroc, un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses, tant de pollastre o de vedella amb sal i pebre o amb ceba, botifarres crues, ibèriques, picants o dolces o els enfilats amb diferents tipus de carn i adobats: xurrasco, ales, llom… I per aquestes dates assenyalades, a Can Martí, hi trobareu tota classe d’aviram, pollastres farcits i un gran assortit d’embotits de Nadal, patés i formatges.
Els productes tenen un caràcter artesà i proper que els fa incomparables. El xai prové del pastor del mas la Pujada de Llers, mentre que la vedella i el porc són de les conegudes com a “millors i més representatives” granges de la comarca.
Amb l’equip de professionals carnissers de Can Martí, amb l’atenció plena per a cada client, prepararan la carn, embotits i formatges de la millor manera perquè pugueu tenir uns magnífics àpats de Nadal.