Guerrero_Negro

Amb més de vint anys de recorregut, Construcciones Guerrero Negro s’ha guanyat la confiança incondicional de la seva clientela. L’empresa treballa, majoritàriament, a la zona de l’Alt Empordà, tot i que puntualment es desplacen per satisfer les necessitats dels seus clients. 

Sota l’eslògan “Si lo imaginas lo construimos”,  Construcciones Guerrero Negro fa realitat els vostres somnis : “El client sap el que vol però no ha de saber pas com es fa. Arribar fins al que vol és feina meva. Per això, si tu poses la imaginació, jo hi poso la resta”, explica Guerrero. I és que la passió per la construcció els ve de família des de l’any 1977. Des de llavors han après els secrets del sector i els traslladen avui dia, ensenyant i modernitzant la tradició.

L’equip, Guerrero i tres treballadors, ofereix serveis de qualitat “obra per obra” per assegurar que tots els clients quedin satisfets i mantenir-ne la fidelitat. La clau de l’èxit? “ser honest!”. Guerrero explica que “mai he volgut créixer més del compte per mossegar més gros, perquè després et pots ennuegar”. Se  centren en allò que saben fer, i saben fer molt bé: construcció, restauració i reformes. 

 1,735 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui