Vilajuïga continuarà tenint la seva carnisseria, tot i la jubilació d’en Lluís, que és qui ha tirat endavant l’establiment els darrers 22 anys juntament amb la seva dona Isabel
El municipi de Vilajuïga respira tranquil. O, almenys, els amants del comerç de proximitat o, més concretament, els fans de la carnisseria Can Salvi, que precisament no són pocs, ja que clients fidels de tota la comarca (Figueres, Cadaqués, Espolla, Llançà, Roses…) han confiat en els seus productes al llarg de les dues darreres dècades. Ara l’Anna Maria Corbacho ha decidit que aquesta persiana, que ara s’havia abaixat per jubilació, s’havia de tornar a apujar.
“El meu home i jo som uns dels molts que patíem per si Vilajuïga es quedava sense carnisseria. Érem clients molt habituals i no sabríem on anar a comprar carn de la mateixa qualitat. El meu home, amb la vena d’empresari, em va proposar quedar-nos amb el negoci i vaig acceptar”, explica l’Anna, la nova cara visible de Can Salvi a partir del 26 de novembre. Ella no ho farà sola, sinó que l’Àngels, dependenta amb experiència a la carnisseria, no marxarà. “L’Àngels és una peça molt important en aquest engranatge, amb ella garantim servir simpatia i tracte proper, l’altra premissa juntament amb la carn de qualitat”.
L’antic propietari està molt orgullós que la trajectòria de Can Salvi segueixi el seu camí, ara sense ell, però amb el mateix nom, la mateixa línia i els mateixos productes. “La nostra intenció no és cap altra que seguir fent les coses com les feia en Lluís, ja que tal com ho feia ell és insuperable, ho vèiem com a clients i aquest darrer mes i mig que he estat al seu costat aprenent-ne ho he pogut comprovar de primera mà”, explica l’Anna Maria.
En Lluís i la Isabel aprofiten aquest espai per donar les gràcies per l’amistat i la confiança que han rebut per part dels seus clients al llarg de tots aquests anys i desitgen la millor de les sorts a l’Anna, amb qui confien plenament. Estan molt contents que tothom pugui continuar gaudint del mateix servei.
Can Salvi, doncs, carnisseria autèntica especialista en vedella madura, porc duroc 100% i xai de llet, amb embotits casolans, carns de tot tipus, farcits, embotits, croquetes… continuarà fent camí. “A tall d’exemple, les hamburgueses que servia en Lluís eren úniques: les feia amb peces de vedella extra. La seva forma d’elaborar i escollir la carn és immillorable. Hem après molt d’ell i el continuarem tenint ben a prop. Per qui no ens conegui encara, visiteu-nos aquestes festes i comprovareu que tots els nostres productes són d’una qualitat excepcional”.