Electro_Verdaguer

Obres, reformes, instal·lacions, reparacions i venda d’electrodomèstics i parament de cuina són les activitats que avalen la bona trajectòria d’Electro Verdaguer, empresa familiar jonquerenca amb vida des de l’any 1996.

Quan es treballa amb rigor i eficiència és relativament més fàcil créixer. I això és el que ha experimentat la família i l’equip d’Electro Verdaguer, amb seu a la Jonquera, concretament a la nau 7 de l’avinguda Euskadi. Des de la dècada dels 90, s’han dedicat activament i amb fermesa a tot tipus d’instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció, climatització i gas. “Som polivalents, ho hem estat sempre. En els últims anys, per exemple, treballem molt amb energia solar tèrmica i fotovoltaica. L’equip està ben format, qualificat i adaptat als nous temps”.

I és que l’equip d’Electro Verdaguer és ben conegut per ser un equip tècnic i humà amb una dilatada experiència en el sector. Per exemple, destaquem l’any 2011, moment en què el negoci fa un salt de qualitat amb la seva ampliació. La jubilació dels pares va servir per no quedar-se en la zona de confort, sinó per fer realitat una important ampliació del negoci i així donar un servei de venda d’electrodomèstics. La generació que fa un pas al costat sumava llavors quatre dècades regentant el negoci.

Què passa tres anys més tard? Un nou pas endavant d’Electro Verdaguer. Aquesta vegada, en el polígon Mas Morató, l’empresa obre un nou punt de venda de material per a la instal·lació. D’aquesta manera, des de l’any 2014, el públic sobretot professional del sector pot adquirir més còmodament i d’una manera molt més efectiva el seu material per obrar, sempre directament de magatzem.
I finalment, l’any 2016, l’empresa treu el cap en el sector virtual, amb una àmplia botiga de parament de cuina. A www.menagejonquera.com es poden trobar paelles, cassoles, planxes i tot el que necessites per gaudir de la teva cuina. I el més important: sempre garantint la sempre cercada relació qualitat-preu.

“Només amb el nostre equip humà és possible oferir tanta diversitat de productes i serveis dins d’una mateixa empresa. Amb experiència i, sobretot, professionalitat podem continuar caminant i creixent en el sector. La nostra premissa és prendre’ns seriosament i comprometre’ns amb els nostres projectes, que alhora són els dels nostres clients. Amb tot, per assolir sempre el màxim nivell de perfecció cap a tots i cadascun d’ells”, conclou Pere Verdaguer.

 4,362 visualitzacions totals,  22 vistes d’avui