Esports Jordi

Quatre dècades vestint clubs i esportistes de la comarca, commemorant esdeveniments i oferint una absoluta creativitat serigrafiant tota mena de productes, com les indispensables mascaretes d’avui dia

Des de l’any 1980, Esports Jordi és, per a molta gent de la comarca, la seva botiga de roba esportiva, ja sigui per l’educació física del jovent, la iniciació esportiva en qualsevol edat o, inclús, per a una bona colla d’esportistes que practiquen alguna activitat professional. Molts clubs de la comarca confien temporada rere temporada amb la mítica botiga situada al carrer Sant Llàtzer de Figueres, concretament al número 45.

A banda de la roba esportiva, l’establiment és àmpliament conegut pel seu disseny de trofeus, copes, medalles, plaques commemoratives, plaques de bústies… amb una forta dedicació i compromís al llarg de les últimes quatre dècades, amb dissenys actualitzats i sempre amb preus molt competitius. Compten, com requereix l’actualitat, amb una impressora làser i sublimació 3D a l’hora d’oferir diverses propostes i articles publicitaris.

Tampoc passen per alt un dels articles, sens dubte, imprescindibles actualment: les mascaretes higièniques. Molts clients seus han confiat en ells i han proposat Esports Jordi a familiars i coneguts per la seva original personalització i estil propi. Qualitat, homologació i imaginació sense límits en un ampli ventall de mascaretes: l’opció de gravar el logotip de la teva marca, empresa o foto que més t’agradi és una realitat.

En definitiva, oberts de dilluns a divendres, matí i tarda, i els matins del dissabte, fins a les 13 hores, l’equip d’Esports Jordi segueix en forma exercint la seva pràctica, de total qualitat i servei proper per a qualsevol demanda específica dels seus clients.