Fincas Giron

Rafael Giron, tècnic superior en Administració i Finances de Castelló d’Empúries, sempre ha estat lligat al món de l’automòbil. Però l’any 2020 va decidir emprendre una nova vida professional al seu municipi obrint una agència de gestió inmobiliària.

Com comença Fincas Giron?

Va ser l’any 2020, després de decidir deixar de banda el sector automobilístic i vaig veure l’oportunitat de negoci a Castelló d’Empúries. El que ens va donar l’empenta va ser que nosaltres som una família del poble de tota la vida i això fa que tinguem un coneixement molt ampli de la zona, de les propietats que hi ha. A més, la gent ens coneix i això els transmet molta confiança.

Quins són els vostres principals serveis?

Com a immobiliària, oferim serveis de compravenda, lloguer, traspassos, gestió de propietats i petites reformes.

Quins són els avantatges de treballar amb vosaltres?

Com deia, nosaltres vivim i som d’aquí, el què ens permet conèixer molt bé la zona de l’Alt Empordà i les característiques de cadascun dels seus racons. Treballem amb seriositat i professionalitat. A més, ens dediquem exclusivament al sector immobiliari i tenim gran disponibilitat horària per a atendre consultes i oferir visites. Coneixem bé el sector, i tot i que som una empresa relativament jove, tenim una àmplia cartera de clients que confien en nosaltres.

Quina mena de finques podem trobar a la vostra cartera?

No estem especialitzats en una tipologia de finca concreta. Oferim des de terrenys agrícoles fins a naus industrials. I pel que fa a habitatges, des de pisos cèntrics fins a masies per a reformar. Tot i que, per la nostra localització i caràcter, ens agrada poder oferir finques rústiques, masies i cases de poble.

I quines són les que tenen major demanda?

Des de la pandèmia, tant pel lloguer com per la compra, ha augmentat la demanda d’habitatges amb espais oberts, terrassa, pati o jardí per poder sortir a fora o rebre la família. En general no es busquen pisos. I les zones més demandades són de Sant Pere Pescador cap al nord de l’Empordà, entorns de Figueres, i la zona de Peralada, Mollet, Vilajuïga, Pau, Palau-Saverdera o Roses.

Què recomanaríeu a una persona que està buscant casa o pis?

Tenir-ho clar. Si veuen alguna propietat que els hi agrada, que no s’ho deixin perdre. Actualment, hi ha molta demanda i, si troben allò que busquen, els recomanaria que no deixessin passar massa temps. Encara que sigui fer el pas de demanar informació, d’anar-ho a veure. Però també aconsellaria que abans de fer la compra, s’assessorin bé, sobretot en el cas de reformes o noves construccions, de les llicències i permisos necessaris i, que allò que volen fer, sigui possible en l’àmbit legal.

 3,975 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui