Garatge Agut

Més de mig segle posant al dia vehicles de qualsevol marca, inicialment a Figueres i posteriorment, alhora, també al polígon de Vilamalla. En parlem amb en Jordi, que és qui capitaneja el negoci.

– Quina és la vostra trajectòria?

Doncs es diu de pressa: 54 anys treballant en el sector implica experiències de tot tipus. Però sempre des del costat més proper a cadascun dels nostres clients. Hem evolucionat, com és evident, tal com ha fet el camp de la mecànica, per tal d’estar al dia i poder garantir la millor qualitat. Vam néixer i créixer a Figueres. Ara, com és sabut, oferim els nostres serveis per igual tant al carrer Tapis de la capital altempordanesa com al polígon de Vilamalla.

– Com us definiu?

Comptem amb un equip professional, familiar i humà. Professional per l’experiència i bona qualificació de cadascun dels membres de l’equip. Familiar perquè cada membre, encara que no sigui de la família, és com si ho fos. I humà perquè la sinceritat és la nostra premissa. Amb tot, som un equip consolidat, que s’estima la feina i s’estima tot el que envolta el Taller Garatge Agut.

– Per què algú us ha de conèixer i escollir?

Ras i curt: comptem amb equips complets i accessoris de primera marca. Ni a Figueres ni a Vilamalla ens falta de res, ni de mecànica ni d’electricitat… Convertim vehicles dièsel i gasolina a GLP (gas). També instal·lem taxímetres i tacògrafs, sempre homologats i amb totes les garanties. Pot semblar un tòpic, però és que és la nostra garantia: l’experiència és un grau i la clientela, sobretot la fixa de fa anys, ens avala la nostra proximitat i cura pels tresors de quatre rodes dels nostres clients, sigui de la marca i de la gamma que sigui.

 4,864 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui