Inmo_K

L’any 2019, Karina Pérez va decidir ser emprenedora i empresària del sector on treballava des del 2008.  La seva vocació per la feina, la seva amabilitat i la seva determinació, la van portar a fer un pas endavant, juntament amb el seu marit, que va culminar amb la creació de l’agència: “Immo-K Costa Brava”.

Comprar o vendre un habitatge no és un tràmit que es pugui fer a la lleugera, perquè per a la majoria és la inversió econòmica més important de la seva vida. Per això, la llarga i avalada experiència de la Karina en el sector immobiliari ofereix confiança i tranquil·litat als seus clients. La claredat i transparència caracteritza els professionals d’aquesta immobiliària de Llançà. Sens dubte, qualsevol persona que vulgui comprar o vendre una propietat, sap que està en bones mans.

Des de principis d’any, l’agència immobiliària situada a l’avinguda Pau Casals, concretament al número 23, de Llançà, també ha posat en marxa la web immokcostabrava.com , per tal de mantenir una informació constant dels habitatges i locals disponibles.

 689 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui