Hi varen prendre part Toni Gerez, Paco Pérez i Mateu Casañas
El Fòrum Gastronòmic Girona 2023 s’ha repartit en dues branques. Així, durant el cap de setmana, els dies 18 i 19 de març, es varen oferir oferir un conjunt d’activitats en diversos escenaris ubicats en el centre neuràlgic de la ciutat, amb l’objectiu de difondre i apropar la gastronomia a tots els públics.
D’altra banda, els dies 20 i 21 de març l’activitat es va traslladar a l’Auditori-Palau de Congressos i a la Fira de Girona, centrada exclusivament en el sector professional de la gastronomia, on hi hagué una àmplia i especialitzada fira d’expositors al Palau de Fires, que era una de les grans atraccions de l’esdeveniment i que es va ampliar al pis superior del mateix Palau de Fires.
En aquesta edició poguérem veure i tastar els vins del Celler Hugas de Batlle, de Colera; Martí Faixó, de Cadaqués, Gerisena, de Garriguella, la Cooperativa d’Espolla i el celler Pere Guardiola, de Capmany. Altres empreses empordaneses presents foren Productes de l’ànec CollVerd; Edifred, Maquinària per a l’hostaleria i l’alimentació Fruites Hurtós, fruiteria, l’Oli de Ventalló, els formatges Peralada Mas Marcè, i Alregi Distribucions, de Vilamalla, entre altres.
Galeria de fotos