Finques Cairo

Parlem amb Jordi Cairó, agent immobiliari especialista en lloguers i vendes i peça clau en l’engranatge de Finques Cairó, immobiliària on es respira una experiència de més de 40 anys en el sector.

– Què signifiquen aquestes més de 4 dècades a la capital altempordanesa?

Són molts anys en el sector i comptar amb una llarga trajectòria implica haver viscut moments àlgids i d’eufòria però també moments de crisi i recessió. Durant tots aquests anys hem canviat inclús de local. Antigament, estàvem al carrer Concepció número 5, que és on vam començar i on encara recordo com els pisos es mostraven mitjançant fotografies revelades. En l’actualitat, ens trobem al Carrer Rutlla número 25, un local modern i on les fotografies es mostren amb plataformes digitals.

No hi ha dubte que el mercat ha evolucionat cap a l’era digital i nosaltres, és clar, ens hem adaptat a la demanda. Els clients actualment poden cercar un immoble per diferents portals immobiliaris o per la pàgina web per definir el que més s’adapta a les seves necessitats. En efecte, la seva primera presa de contacte és via digital, no com antigament, que era presencial. El client, prèviament abans de presenciar-se a l’oficina, ja ha pogut realitzar un estudi inicial del mercat i tenir una petita orientació dels preus que hi ha a la zona on busca.

– Com descriuries el context actual en el sector?

Pel que fa al context actual, en aquests moments estem en una situació d’impàs amb una pandèmia pel mig que ha canviat el concepte d’habitatge de moltes famílies. Hem notat un increment de demanda de pisos amb sortida exterior, siguin àtics o dúplexs amb terrassa, plantes baixes amb sortida o pisos amb un balcó ampli per posar-hi encara que sigui una taula amb dues cadires. Però l’augment més notori ha estat l’allau de demanda de cases amb jardí o amb una sortida exterior. El confinament i la possibilitat de teletreballar per part d’algunes empreses han estat factors importants en aquest canvi de tendència que va a l’alça.

– Qui forma part de l’equip? Com el defineixes?

Som dues generacions treballant de costat. El definiria com un equip complet: tenim l’experiència, la maduresa i la joventut, és a dir, un mixt que fa que l’engranatge funcioni de manera eficient.

– Ras i curt: algú que no us coneix, què ha de saber i què diferencia Finques Cairó d’una altra immobiliària?

Som una empresa familiar amb un ampli coneixement del sector immobiliari de Figueres i el seu entorn. I el que ens entusiasma més de la nostra feina és veure com famílies que els vas vendre un immoble fa 20 anys ara tornen a confiar una altra vegada en els nostres serveis. Crec que això seria el que millor ens defineix i avala com a empresa.

 2,468 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui