Llar del Nadó

Miquel Frigola explica que el trasllat ha servit per unificar les seccions i millorar l’exposició dels productes, que ara estan repartits en tres plantes. El propietari comenta que preparen moltes novetats per l’hivern i convida a tothom a veure-les des de les xarxes socials o visitant la nova botiga.

Recentment us heu traslladat al carrer Caamaño. Quin és el motiu del canvi de local?

La Llar del Nadó és una botiga amb més de 50 anys d’història, durant els quals ha estat dirigida per quatre generacions de la nostra família. La botiga va néixer al mateix local del carrer Caamaño en el que ens trobem ara, només que en els seus inicis es deia El Hogar del Bebé. Ara hem tornat al local inicial i hem aprofitat per a ampliar les instal·lacions i unificar les nostres seccions. Aquesta reestructuració ens ha permès tenir els mateixos productes però millor exposats.

Què es trobarà el client que visiti les noves instal·lacions?
La nostra botiga consta de tres plantes. Entrant por el carrer Caamaño està la planta on es pot trobar roba per a bebès i els seus complements. En la planta baixa està tota la zona de puericultura i les llistes de naixement, i en la planta superior està la zona de batejos, comunions i cerimònies, a més dels articles de Can Monturiol, especialitzat en maletes, carteres i altres complements de viatges. El canvi ha estat per a millor i des d’aquí convido a tothom a què entri en la botiga i visiti la planta baixa, perquè vegi la gran exposició en articles de puericultura que oferim.

Què us diferencia de les altres botigues del sector?

Una de les coses que més ens diferencia és que tenim les millors marques en puericultura del mercat i avui dia costa trobar una botiga que ofereixi tanta varietat. Encara que ens trobem en uns temps difícils, nosaltres continuem tenint novetats i no ens quedem parats. Ens renovem constantment i som molt actius a les xarxes socials. Qualsevol persona pot veure, sense sortir de casa, totes les promocions, novetats i sortejos que llancem en els nostres comptes d’Instagram (@llardelnado2, @ceremonies_llarnado i @canmonturiol), a més de visitar la nostra pàgina en Facebook. Per a nosaltres, les xarxes socials són un gran aparador que facilita les coses.

Conserveu a la nova botiga les pantalles de consulta?
Sí, efectivament, tenim unes grans pantalles en les quals els clients poden consultar còmodament les llistes de naixement, encara que si prefereixen, també poden accedir a elles des de casa seva mitjançant d’internet amb una clau personal.

I quines novetats hi ha de cara a l’hivern i al Nadal?

Ens estem preparant molt per a tenir novetats aquest Nadal i aquest mes de novembre s’estan preparant promocions molt bones també en l’apartat de les cerimònies. Malgrat la situació actual provocada per la pandèmia, seguim rebent novetats. L’única diferència és que ara és més convenient fer els encàrrecs abans per a assegurar-se que es rebran a temps. Nosaltres disposem d’espai per a guardar-lis als clients el temps que faci falta. Sobretot coses importants com a cotxets, llits o banyeres.

A més de poder guardar el material, també estem preparats per a fer enviaments a casa dels clients. Molta gent ens demana el que vol per Whatsaap (telèfon 618 848 770 ) i després passa a recollir-ho, però també ho podem enviar a casa, encara que el que jo recomano és que vinguin a la botiga i vegin in situ l’àmplia gamma d’articles que tenim.