Avanza Oil

El president de club, Narcís Bardalet, afirma que ha estat una “alegria” poder ser present a la presentació de les noves instal·lacions dels seus principals patrocinadors. El màxim responsable de l’equip també té paraules d’agraïment per a l’empresari Albert Munjó, que va rebre un homenatge en el partit amb el Sant Andreu amb la sacada d’honor.

La Unió Esportiva Figueres també juga fora del camp. El passat dissabte 10 d’abril, representants de l’equip encapçalats pel seu president, el doctor Narcís Bardalet, van acudir a la inauguració de les noves instal·lacions de l’empresa Avanza Oil a la capital de l’Alt Empordà.

Bardalet ha explicat a aquesta revista que per al club figuerenc ha estat tota una alegria participar en aquest acte. “Avanza Oil és el principal patrocinador del nostre club i nosaltres estem molt agraïts de l’ajuda que ens presta, més en un any de tanta crisi com el que estem vivint, en què moltes empreses han hagut de tancar a causa de la pandèmia”.

Per aquest motiu, a més de Bardalet, a l’acte d’inauguració també van acudir representants dels equips masculins i femení de club. “És una alegria que una empresa amiga es pugui expandir i ampliar les seves instal·lacions”, va insistir el president del Figueres, que ha desitjat la màxima sort a la companyia.

Amb el centre que Avanza Oil acaba d’inaugurar a l’avinguda de Roses de Figueres, ja són quatre les gasolineres que aquesta empresa té a l’Alt Empordà. A més de la instal·lació a la capital empordanesa, la companyia compta amb altres dues a Vilamalla i una quarta a Empuriabrava.

L’expansió d’aquesta xarxa de gasolineres es deu a una filosofia empresarial pionera que se centra a oferir serveis premium als conductors amb una gamma de productes de baix cost. De fet, el llançament de les noves instal·lacions de la companyia a Figueres s’ha promocionat amb una oferta excepcional en el preu dels carburants.

A més de preus molt competitius i dels avantatges de les seves targetes de fidelització (una d’elles dedicada als socis i simpatitzants de la UE Figueres), les gasolineres Avanza Oil es caracteritzen per oferir un servei de 24 hores cada dia de la setmana.

Un altre dels esdeveniments dels últims dies que ha marcat l’actualitat de la UE Figueres va ser l’emocionat homenatge que el club va brindar a l’empresari Albert Munjó el passat 28 de març, durant el partit que va disputar davant la UE Sant Andreu.

“Albert Munjó és soci de tota la vida del Figueres. I no només ell, la seva família i els seus néts també ho són. L’Albert és d’aquells socis que sempre animen a l’equip quan més ho necessita. Per això vam creure que ja era hora de fer-li un homenatge, perquè ho té més que merescut”, ha explicat el president de l’entitat figuerenca.

L’homenatge va consistir en la sacada d’honor que va donar inici al partit, davant l’ovació del públic present, el cos tècnic i arbitral, juntament amb els jugadors de tots dos equips.

 184 total views,  3 views today