CARLES-PUJOL-1

Carles Pujol, periodista de Tramuntana TV.

Quin records té de les fires de la seva joventut?

Les actuacions musicals sempre formaran part dels meus millors records. Abans que arribés l’Embarraca’t en els anys 90, recordo memorables concerts a la plaça de Braus o, fins i tot, a la plaça de l’Escorxador.

Què és el que més li agradava de les fires d’abans?

Les desfilades de carrosses amb una impressionant guerra de boles de confeti que seguia des del balcó de casa dels meus avis a la Rambla.

Quina atracció li agradava més?

D’adolescent recordo els autos de xoc on hi ha ara la plaça Catalunya, amb la colla d’amics hi vam passar unes quantes tardes. Hi anàvem a lligar…o almenys ho intentàvem.

I, quin espectacle?

Em quedo amb 2 concerts, Albert Pla presentant el seu primer disc en un envelat a la plaça del Sol i Jarabe de Palo amb Mojinos Escozíos a l’Embarraca’t, un concert del que en vaig ser coorganitzador des de la ràdio i que va ser impressionant.

Té alguna anècdota de les Fires?

Sempre recordo com hi havia gent que es “colava” a la plaça de Braus per veure els concerts que s’hi feien, saltant de forma un xic temerària des de l’antic camp de futbol d’El Far.

Què és el que més li agrada de les fires actuals?

Com a periodista audiovisual m’encanta enregistrar el pilar caminant de la Colla Castellera de Figueres. Convertir l’envelat en macro-discoteca també ha estat un gran èxit en els darrers anys. Les festes d’Octopussy i del Charly han mogut “joves” de 40 i 50 anys.

CARLES-PUJOL-

Carles Pujol als “cavallitos” de les fires, als anys 70

 4,641 visualitzacions totals,  5 vistes d’avui