M-ANGELS-GELI

Mª Angels Geli, empresària del Bar Cèntric de Figueres.

Quins records té de les fires de la seva joventut?

Recordo molt bé i amb molt de carinyo les trobades amb els amics i amigues per anar a les fires. Jo vivia al carrer Nou, i les tenia gairebé a la porta de casa quan estaven a l’actual Plaça de Catalunya, i més tard,a la plaça del Sol.

Qué és el que més li agrada de les fires?

M’agrada molt l’ambient de la gent que es passeja pels carrers, de vegades famílies senceres. Jo mateixa primer anava amb els fills i ara ja hi vaig amb els nets. És un fet que es repeteix any rere any quan arriben les fires.

Quina atracció li agradava més?

Suposo que, com a molt gent, de petita m’agradaven els cavallets i el tren de la bruixa i quan et vas fent gran t’agraden altres atraccions més adequades a l’edat, com les olles, l’”Altamar”, o les curses de camells. En general no m’agraden massa les grans atraccions que giren o fan voltes.

I, quin espectacle?

Com a totes les fires, la mainada esperàvem l’arribada del circ amb els pallassos. També m’agradaven molt les desfilades de carrosses amb les bandes de música i les majorettes.

Té alguna anècdota, o record, de les fires?

No tinc cap anècdota en especial de les fires

Qué afegiria/eliminaria de les fires?

D’entrada eliminaria totes les atraccions i espectacles amb animals i afegiria, -pel que sento a dir al jovent-, grups de més anomenada a la programació de les barraques.

 4,911 visualitzacions totals,  13 vistes d’avui