MARTA-GARDELL

Marta Gardell, empresària de l’Hostal Bon Retorn.

Quins records té de les fires de la seva joventut?

El meu primer record de les fires -quan era molt petita- és a la Plaça del Sol, quan anàvem als “cavallitus”, on l’atracció estel·lar eren els cavallets que pujaven i baixaven.

Qué és el que més li agrada de les fires?

Des de fa molts anys una de les coses que més m’agraden de les fires i festes de la Santa Creu són les fres de l’1 de maig, amb la fira del dibuix i la pintura, la fira de l’artesania, de brocanters, etc. especialment per l’ambient que es respira aquell dia a Figueres.

Quina atracció li agradava més?

Quan era joveneta recordo que m’agradava molt anar a “l’Altamar” amb les meves amigues (i uns anys més tard l’atracció que ens agradava va ser el barco pirata.

I, quin espectacle?

Cap en particular; la cartellera de teatre sol ser la més atractiva per mi.

Té alguna anècdota, o record, de les fires? Recordo que un dels actes que m’agradava molt de veure era la desfilada de carrosses amb les bandes de música i els grups de “majorettes”.

Qué afegiria/eliminaria de les fires?

Jo les trobo molt encertades. Qualsevol cosa que es faci per fer sortir la gent al carrer i gaudir de Figueres, és benvinguda. La comissió de festes cada vegada ho té més complicat per sorprendre la gent i agradar a tothom.

Però al final, el més important és que es facin coses…

 5,232 visualitzacions totals,  11 vistes d’avui