ULIANO-VICENS

Uliano Vicens, empresari del Restaurant Pizzeria Augustea.

Quins records té de les fires de la seva joventut?

Doncs mira la veritat que el record que he tingut sempre de les fires ha sigut molt maco des de quan era petit fins que m’he anat fent mes gran. De petit els meus pares sempre em portaven i m’ho feien passar pipa amb les atraccions, amb la pesca dels ànecs, les pomes caramel·litzades, etc i quan em vaig anar fent grans doncs barraques amb els companys i provar les atraccions grans que et feien venir una adrenalina que era massa.

Qué és el que més li agrada de les fires ?

Ara mateix el que més m’agrada de les atraccions seria els autos de xoc, les parades del tir i, com no, les barraques a la nit i a part de les fires en si mateixes, sobretot com la gent surt amb grup a menjar i passejar i i fer que a Figueres hi hagi molt ambient

Quina atracció li agradava més?

La veritat és que he probat la majoria de atraccions i donen molta adrenalina pero no en soc un fanàtic i no et sabria dir pero per dir-ne alguna crec que el vaixell pirata. 

I, quin espectacle?

Els concerts de quan venien els típics grups catalans com gossos , els catarres etc. Depenen de l’any no m’agraden tant els grups i la festa la fem amb els companys. 

Té alguna anècdota, o record, de les fires?

Doncs ara, que jo recordi alguna cosa o fet que m’hagi marcat i  me’n recordi no, però sobretot el que jo evoco, quan penso amb fires, es la festa que es fa per la nit amb els amics i col·legues.

Qué afegiria/eliminaria de les fires ?

Personalment no afegiria ni trauria res però, allargaria la festa per la nit a la hora de barraques perquè tot aquell ambient que es forma a la nit es brutal, encara que sé perfectament que és difícil pel tema d’horaris, etc. i no es possible.

Fotografia: La”Pesca dels aneguets” era una de les atraccions preferides de l’Uliano de petit(Foto autor desconegut)

 289 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui