XAVI JIMENEZ

Xavi jiménez, empresari de l’Estanc Sant Jordi.

Quins records té de les fires de la seva joventut?

En parlar de fires en venen a la memòria les olors, els sorolls i la gent, tant a les atraccions com pels carrers de la ciutat, que s’omplien de gent passejant. També la trobada amb amics i familiars que potser feia temps que no veies i es donaven cita a les fires.

Qué és el que més li agrada de les fires ?

A més del que he esmentat abans, els concerts i les atraccions i les fires al carrer del primer de maig

Quina atracció li agradava més?

Suposo que com a tota la mainada els cavallets i el tren de la bruixa de petit i quan et vas fent gran els autos de xoc i altres atraccions cada vegada més espectaculars i agosarades. Després, amb les meves filles, he tornat a gaudir de les atraccions infantils vistes amb ulls d’adult i he pogut veure la seva cara de satisfacció i d’il·lusió, que suposo que era la meva de petit

I, quin espectacle?

A part de les fires els espectaculars concerts que es feien a la plaça de braus, al pavelló vell, o fins i tot al camp de futbol on actuaren grups com Barricada, Rosendo i molts altres que després, donarien pas a les barraques

Té alguna anècdota, o record, de les fires?

Recordo l’any que l’actor Alfredo Landa va venir a Figueres a fer el pregó, per la seva senzillesa i simpatia amb tothom que el saludava o li demanava per fer-se una foto (jo mateix vaig ser un d’ells)

Qué afegiria/eliminaria de les fires?

Per segon any consecutiu, trauria el maleït virus del COVID-19. I, posats a afegir votaria per recuperar aquells concerts memorables amb grans grups i els faria compatibles amb les barraques.

 783 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui