Carnisseria_Can_Marti

Les carnisseria-xarcuteria del carrer Besalú és un dels establiments més destacats del comerç figuerenc, amb l’Albert Giró al seu capdavant

Can Martí de Figueres és sinònim de carn de qualitat i, sobretot, de proximitat. Amb història viva des del 1986, la família Giró Oriol s’emmarca entre els establiments top del comerç figuerenc, sempre al servei de la ciutat i de la comarca.

La carnisseria i xarcuteria és molt present en bona part dels nostres millors àpats, amb la seva carn de vedella, de xai, de porc, de conill i de pollastre. L’equip de Can Martí vetlla sempre per ser propers i oferir un caràcter totalment artesà, aquest molt ben imprès en tot el seu llistat de carn fresca com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços, entre moltes altres.

Proximitat, per exemple, perquè el xai que venen és del “seu” pastor, del mas la Pujada de Llers, mentre que la vedella i el porc són de les conegudes com a “millors i més representatives” granges de la comarca. Tampoc, en el seu impecable mostrador, no hi manquen mai els seus embotits cuits, curats, ibèrics i tot tipus de pernils, així com d’un gran assortit de formatges.

Si encara no heu gaudit d’alguns dels productes més representatius de Can Martí, els seus clients més fidels destaquen el seu porc duroc,un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses, tant de pollastre com les vegetals o les de vedella amb sal i pebre o amb ceba, així com les seves botifarres crues, ibèriques, picants o dolces. També tenen molta tirada els enfilats amb diferents tipus de carn i adobats: xurrasco, ales, llom…

L’establiment és obert de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i d’un quart de cinc de la tarda a un quart de nou del vespre. Els dilluns al matí és tancat, excepte els mesos de ple estiu (juliol i agost).

En definitiva: confiança, qualitat i cura pel comerç local no són paraules buides a Can Martí, sinó que la suma de tot plegat dona les millors condicions per gaudir d’un bon tiberi a taula.

 2,389 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui