Nens_Young

Laura Cámara, propietària d’aquest nou establiment de Roses, diu que feia anys que somiaven en instal·lar-se a l’emblemàtic carrer Pi i Sunyer. Una via comercial molt transitada, en la qual ofereixen les principals marques de moda per infants i adolescents, sabates, complements i una espectacular ambientació basada en el món del cinema.

Com va néixer aquest projecte?

Sempre hem tingut l’objectiu de poder treballar al carrer Pi i Sunyer, que per nosaltres és el carrer major de Roses, perquè és el carrer comercial per excel·lència. Sempre hem tingut la mirada posada allà, però era molt difícil aconseguir un local. Però el destí va fer que tanqués Esports Agustina, que era una de les botigues de tota la vida de Roses, amb més de 50 anys d’antiguitat. Ells venien els xandalls d’alguns col·legis de la vila i me’ls van oferir a mi, per seguir venent-los, i així va néixer la idea i el projecte. Vam obrir la nova botiga fa una mica més d’un mes.

Aquesta és la tercera botiga que obres.

Sí, tinc una altra botiga que es diu Nou Nens i està a la plaça de l’Església. Jo sóc assessora d’imatge i aparadorista i treballava per a altres empreses. Fa sis anys vaig agafar aquesta botiga, que originalment es deia Nens i feia més de 40 anys que estava oberta. Nosaltres la vam reformar completament i li vam fer un gran canvi. També teníem un outlet de roba infantil, però el vam tancar quan vam decidir obrir Nens & Young.

És de valents obrir un negoci ara, en plena pandèmia?

Sí, ho sabem, però esperem que tingui bona acollida entre la gent i, a més, tota aquesta crisi de la pandèmia ha de passar algun dia. Se’ns va presentar aquesta oportunitat i no la podíem deixar escapar. El nostre somni era poder entrar al carrer Pi i Sunyer i els temps de crisi també són temps d’oportunitats. Ens feia molta il·lusió poder establir-nos en un local mític, de tota la vida. És un lloc emblemàtic, en el qual tothom que passa es pregunta què han fet a Esports Agustina, perquè crida molt l’atenció.

Quins estils de roba es poden trobar al teu establiment?

Es pot trobar des de roba i articles per a nadons fins a peces per a adolescents de 16 anys. Tenim roba tant urbana com de vestir, per batejos, festes. Des de bikinis a vestits per a celebracions. La nostra botiga té 100 metres quadrats.

A més a més de moda, també es poden trobar sabates i complements

Sí, tenim de tot. Sabates, sandàlies de cara a l’estiu, complements, articles per al naixement, totes aquestes coses.

Amb quines marques treballes?

Levi’s, García Jeans, Boboli, Baby Clic, Mayoral, NONO. Amb les més importants del sector. Cal tenir en compte que cada franja d’edat té la seva marca associada. No és el mateix tenir 8 que 14 anys. Treballem amb diferents estils segons l’edat.

A l’ambientació de la botiga s’uneix el món de la moda amb el món del cinema.

El meu marit porta els cinemes Albéniz de Girona. Com fa un any que estan tancats per la pandèmia, hem volgut que sigui present a la botiga. Som col·leccionistes del món de cinema. Tenim molts quadres signats pels protagonistes de la saga Star Wars i reproduccions de personatges, com un soldat imperial d’escala real que presideix l’entrada. També es pot trobar ambientació basada en Spiderman, el món Marvel o l’univers Disney, amb les princeses, ubicades a la zona dels petits. Som una mica frikis del cinema, i és veritat que hi ha molta gent que entra a la botiga per veure l’ambientació.

La botiga crida l’atenció per dintre i per fora.

Sí, a l’entrada, els llums que tenim també fan referència al cinema i el món de l’espectacle. Vam posar una il·luminació pensant en un teatre. Tot ho hem dissenyat nosaltres, sense cap decorador. M’agrada aquest món,  imatge i vestir, tot va unit.

Una vegada consolidada l’obertura, teniu algun projecte de futur a mitjà termini?

El més important ara és que tota aquesta crisi de la pandèmia es solucioni i puguem tots continuar avançant. En el futur ens faria molta il·lusió poder estendre les nostres botigues a alguna localitat fora de Roses.

 3,280 visualitzacions totals,  28 vistes d’avui