Idioms

Comiat de la Beth Francis, però alhora celebració per l’entrada de la nova parella que encapçalarà l’acadèmia a partir del proper curs.

La metodologia Idioms, amb més de mig segle de trajectòria, porta concretament 22 anys sent present a Figueres, al carrer Montgó número 4, sota el nom de Idioms Marignane. En els darrers 10 anys, la Beth Francis, filla de la seva fundadora, la Sheryl, n’ha estat una de les cares més visibles i qui ha mantingut la flama ben encesa.

– Com serà el proper curs a Idioms Marignane?
Després de 10 anys a la seu figuerenca de Idioms, treballant conjuntament amb el meu equip de professors i alhora estudiant Magisteri, se m’obren nous camins els quals accepto amb molta il·lusió. Formaré part del Saint George’s School i, per aquest motiu, una antiga professora de l’acadèmia i amiga de la família, conjuntament amb el seu marit i una companya, agafaran les regnes de Idioms Marignane. Me’n vaig molt tranquil·la perquè sé que deixo el llegat de la meva mare, la Sheryl, en molt bones mans.

– Què vol dir això?
Doncs que són uns grans professionals que s’han impregnat durant temps de la metodologia i el tarannà de Idioms. La meva confiança cap a ells és total: cuidaran i protegiran l’acadèmia de la mateixa manera que he fet aquests darrers anys, sempre amb el record de la Sheryl. És molt significatiu que tantes i tantes famílies ens hagin fet confiança. “Aprendre jugant” ha estat i continuarà sent el lema de l’acadèmia.

– Quin missatge vols enviar a totes aquestes famílies?
Doncs que segueixin, ja els ho he dit, a bord de Idioms en aquesta nova etapa. Em sento orgullosa i tranquil·la d’haver construït tant i tant durant aquests anys, inclús en moments de transició o complicats com aquests darrers, amb la pèrdua de la meva mare, la pandèmia… Malgrat tot, l’acadèmia ha seguit a ple rendiment. Gràcies i més gràcies al combustible més valuós de tots: la gent que ha confiat en nosaltres. Tots ells ja saben que, amb la nova parella que es posa al capdavant de Idioms, l’acadèmia seguirà el rumb correcte.

Idioms continuarà sent centre preparador d’exàmens de Cambrige, serà “la manera d’aprendre”, seguirà fent-ho amb metodologies actuals i dinàmiques i sempre amb grups reduïts, així com amb classes particulars i a empreses. Pels que encara no coneixeu Idioms, us recordo que les matrícules ja estan obertes i que les cares noves ja estan a punt per rebre-us amb els braços oberts i ensenyar-vos l’espai.

 1,870 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui