Oxigen

L’empresa de rentat de cotxes Oxigen compta amb el seu quart espai a la província. Després de Salt, Sant Pere i Empuriabrava, ara s’hi suma un nou espai de la carretera de Roses, al costat de la nova benzinera Avanza Oil.

Jordi Arnall, propietari del nou i modern espai, parla clar: “L’experiència ens diu que el client és el termòmetre del negoci. El client no té un pèl de tonto, és autodidacte i, per aquest motiu, escull allò que, d’acord amb el preu i el producte, li és útil. Així que la llarga llista de gent que confia en nosaltres, a les altres poblacions, hi confia per alguna raó”.

El servei d’autorentat a pressió compta amb les opcions més innovadores per deixar el vostre vehicle immaculat, per dins i per fora, amb servei d’aspiració, escuma, neteja de llantes i un sistema que evita que es quedin les marques d’aigua clavades al vidre. “Com deia, el nostre client més fidel sap que treballem cuidant al màxim cada detall, començant per l’aigua”, conclou Arnavall, que espera comptar aviat amb una nova llista de clients, ara a la capital altempordanesa.

La fórmula Avanza, ara també a Figueres

El concepte de serveis de combustible prèmium de baix cost aterra a Figueres

Inaugurada la nova Avanza Oil a Figueres, nova seu d’aquesta xarxa de benzineres nascuda l’any 1998 i ben coneguda a la comarca des de fa anys. Els seus punts forts, el següent triangle: preus competitius, productes de qualitat i obertura les 24 hores. “Penso que, tal com avala la nostra clientela fixa, dins del nostre sector som un model diferent de la resta, per les tres potes que sustenten el projecte: preu baix, sobretot bon producte i personal disponible dins i fora de cada estació de servei”.

En marxa, des de fa anys, a Vilamalla i Empuriabrava, la nova estació de servei, ubicada a la carretera de Roses de Figueres, números 5-7, comptarà amb fins a 6 sortidors diferents i un ampli supermercat. “La burocràcia i la Covid no ens han permès obrir abans. Ara, però, inaugurem amb molta il·lusió i ganes de donar un bon servei a Figueres, gent de pobles veïns i passants”, expliquen Jose i Juan, des de la gerència del negoci. Destaquen, a més, la seva ubicació, tot cobrint així dues entrades i sortides de Figueres, amb la ja coneguda Avanza Oil del Pont del Príncep.

 904 visualitzacions totals,  5 vistes d’avui