Piscines Figueres

Aquesta empresa familiar amb seu a Empuriabrava ha construït més de mil piscines al llarg dels seus 30 anys d’història. Kati Brugat explica que la seva implicació en els treballs que fan sempre ha estat total i que és per això que la seva millor publicitat és el que diuen d’ells els seus clients.

Com van ser els començaments de la teva empresa?

Nosaltres vam començar fa 30 anys amb un petit taller a Figueres que també feia les funcions de magatzem. Després ens vam traslladar a Empuriabrava, al carrer Joan Carles I, i ara seguim a l’entrada d’aquesta urbanització, al carrer Puigmal. Fa 20 anys que som aquí i hem anat creixent a poc a poc.

En tot aquest temps heu construït més de mil piscines?

Sí. Són moltes piscines perquè abans de la crisi de l’any 2007, la de la construcció, es va treballar molt i fins i tot vam haver d’aconseguir personal de fora que ens ajudava. Després de la crisi hem seguit treballant, però no d’aquella manera tan exagerada. I potser és millor així, perquè ara anem menys atabalats.

A més a més d’una bona construcció, també és molt important la instal·lació i el sistema de depuració?

Efectivament, perquè l’equip de filtració i accessoris han de ser de bona qualitat. En cas contrari, pot ser que no tinguis una bona garantia o que fins i tot no trobis recanvis si has de canviar alguna cosa. Segons quins materials fiques en la instal·lació, amb el temps els has de llençar perquè no els pots reparar si hi ha una avaria. Tot el que tenim nosaltres és de qualitat i es pot canviar o reparar quan cal.

Quins altres serveis oferiu?

Fem restauracions de piscines que ja estan fetes, restaurem terrasses i toquem moltes coses del ram de la construcció. També fem les casetes per als equips de filtració i les dutxes que es col·loquen a les piscines.

Què us diferencia de la vostra competència?

L’empresa és molt familiar, i com pràcticament és la nostra casa ens impliquem molt perquè volem quedar bé amb els clients. Nosaltres no parlem ni bé ni malament de les altres empreses, el que els diem als possibles clients és que preguntin a altres persones que han contractat els nostres serveis si van quedar satisfets amb el nostre treball. Aquesta és la nostra millor publicitat, el boca-orella. Per això tenim clients de fa molts anys. Treballem per immobiliàries, contractistes d’obres, particulars … i per alguna cosa serà.

Com us ha afectat la crisi de la covid i quins canvis heu notat en els vostres clients?

La gent demana molts pressupostos i també es nota que buscant molta informació per internet, encara que no sempre és del tot correcta, perquè a la xarxa pots trobar de tot. La gent ho vol tot molt ben especificat, hi ha molta competència i també hi ha qui rebenta preus. Però jo els explico als meus clients per què hi ha aquesta diferència de preus, i és que de vegades el barat pot sortir molt car, com explicava en el cas de les instal·lacions.

Quins projectes de futur teniu per l’empresa?

Seguir treballant com fins ara. El meu marit i jo ens anem fent grans i el nostre fill seguirà amb l’empresa. I seguirà treballant amb la mateixa professionalitat com ho fem nosaltres, perquè això és el que li hem ensenyat. A fer-ho el màxim possible perquè el client quedi content.

 224 total views,  1 views today