Els_Terrers

Els Terrers, el taller de planxisteria del carrer Fortià de Castelló d’Empúries, va obrir en mans de Santi Núñez Rey l’any 1985, i des de llavors no han parat de treballar, guanyant la bona reputació que els ha portat la fidelitat d’una bona clientela de conductors. Ara, Santi Núñez Famoso (fill) es posa al capdavant, després d’haver viscut i remenat en el taller des de ben petit. En aquesta entrevista, ens desvetlla alguns secrets per conservar la pintura del vehicles.

Quin és el principal servei que oferiu?

Principalment planxa, pintura, recanvis i tot pel tractament de la carrosseria del vehicle, tant si és causat per un accident o són retocs. Treballem amb les principals companyies asseguradores, i amb totes les marques i tipus de vehicles. També personalitzem cotxes, tunnegem, un servei que va tenir una gran demanda fa uns anys. Ara aquesta tècnica ha baixat d’adeptes, però nosaltres seguim oferint el servei. A més, disposem d’un forn de pintura, una eina per a fer uns acabats d’excel·lent qualitat en la pintura del vehicle.

Ens pot donar algun consell per conservar la pintura?

Existeixen ceres de protecció que fa que la pintura duri més temps, i protegeix del sol, de les impureses i de la brutícia.

I les cremes per les ratllades, són efectives?

Una ratllada profunda, és a dir, si has arrencat una capa de pintura, serà molt complicat que una pasta de polir ho pugui solucionar. Les pastes que s’anuncien habitualment són per ratllades superficials.

És cert que els túnels de rentada podrien ratllar la pintura del cotxe?

Si portem el cotxe una vegada de tant en tant al túnel no hauria de passar. Però és cert que segons quins colors, sobretot els foscos, i si és habitual que netegis el cotxe al túnel, pot ser sí que s’acabarà notant. En tot cas, jo els rento sempre a mà.

 1,820 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui