Ple de gom a gom en la primera edició de la Festa de la Pissarra a Colera, celebrada al celler Hugas de Batlle, amb la taula rodona “Sòls pissarrencs, vins exclusius” que ha donat a conèixer el substrat de les vinyes colerenques i la singularitat que dóna als seus vins. L’acte ha comptat amb Jordi Rodó, consultor en paisatge, la geòloga Montse Vehí i Delfí Sanahuja, enòleg del Grup Perelada. L’amfitrió de l’acte ha estat Edu Hugas.
Trending
- L’Hospital de Figueres estén l’ús de les ulleres de Realitat Virtual
- Selva de Mar celebra la Festa de Sant Sebastià 2023
- La muralla medieval del Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries, digitalitzada en 3D
- La campanya “Fem brillar Roses” vol corresponsabilitzar la ciutadania en el reciclatge i la cura de l’espai públic
- Pas endavant per l’execució dels pressupostos participatius de Vilafant
- Sergi Palomeras presenta la seva dimissió com a conseller comarcal
- Figueres presenta la “Figa Dolça”, una fira per posar en valor els vins i licors dolços de l’Empordà i la pastisseria de la ciutat
- La Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala impulsen un projecte de ciència ciutadana pel mostreig de microplàstics al mar