Pomes_Fills

Més de 100 anys d’història en la fabricació de pelleteria i, de tots aquests, 30 anys sent referència en format botiga a Figueres, amb productes que sempre són tendència pel seu disseny i la seva qualitat

Ubicada al carrer Sant Josep Sol d’Isern de Figueres, Pomés i Fills és catalogat com a establiment històric dins el sector de la pelleteria. A finals del 2021, la botiga Pomés i Fills van complir les tres dècades d’existència a Figueres i per aquest motiu van rebre la visita institucional de l’alcaldessa. “Un fet anecdòtic, tot i que evidentment positiu perquè sempre està bé que et valorin”, explica l’Anna.

Pomés i Fills és una empresa ben coneguda i reconeguda a la comarca, atès que fa més d’un segle que l’avi de la família va fundar la pròpia fàbrica de curtits i acabats. 100 anys d’existència fabricant tota mena de complements de pell amb un indubtable segell de qualitat. La fàbrica va engegar la maquinària especialitzant-se en l’activitat d’adobar pell, entre Figueres i Vilafant. I aquests darrers trenta anys, des de l’any 1991, la botiga figuerenca s’ha definit com la viva imatge de l’empresa. Això s’explica perquè la fàbrica continua treballant de cara al sector i la majoria dels productes oferts a la botiga provenen de fabricants que treballen amb la matèria primera de la pròpia indústria.

“Aquesta forma de funcionar implica tenir un domini total i constant del control de qualitat dels productes que els nostres clients poden adquirir a la botiga. Sí: de cada ítem que venem, en sabem, doncs, el seu origen, el procés d’elaboració, el disseny… La nostra premissa és molt clara i és la de vetllar per la qualitat i la responsabilitat de la nostra trajectòria”, detallen l’Anna i la Palmira, les administradores.

Amb tota aquesta pila d’anys, compten amb una generosa llista de clientela fidel que generació rere generació freqüenten la botiga per adquirir o bé peces clàssiques o bé les noves tendències dins del sector de la pell. Quant a allò més clàssic, ens expliquen el següent sobre la seva línia de disseny: “Allò d’alguna manera més vist al llarg dels anys no implica estar passat de moda, sinó que fabriquem amb la intenció de respectar un patró que mantingui el sentit de la moda i, per sort, aquesta idea és ben avalada per diverses generacions que ens han fet confiança”.

En definitiva, Pomés i Fills és experiència i modernitat dedicada a la moda per a cadascun de tots vosaltres. I és que homes i dones de totes les edats hi tenen cabuda davant d’un gran assortit de jaquetes, abrics i tota classe de complements en pell. No passeu per alt, doncs, totes les seves propostes, ofertes i deixeu-vos aconsellar. Aposta sempre segura.

 3,011 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui