remax

Aquesta empresa internacional dels EUA que opera mitjançant una estructura de franquícies és la que ven més a tot el món, gràcies a les més de 8.000 oficines que treballen a més de 110 països. Andrés Silvestre, responsable de la seu de Roses, explica que un dels grans secrets de la companyia és la qualitat i la motivació dels seus agents.

Quan veu començar a treballar a Roses?

L’obertura estava prevista per al 15 de març de 2020, però a causa de la pandèmia de la covid vam endarrerir-la fins al juny de 2020.

RE/MAX Brava funciona com qualsevol altra agència immobiliària?

RE/MAX és un centre de negocis immobiliaris, els agents són independents i dedicats a 100% als seus clients. Tenim una escola immobiliària i els agents reben moltíssima formació.

Quins són els avantatges de treballar amb vosaltres?

RE/MAX és RE de Reial Estate i MAX de Maximun. Els agents són els més ben pagats del sector, ja que reben fins a un 80% de la comissió; això resulta molt efectiu per als propietaris venedors per l’incentiu que representa la remuneració dels agents. Venem les propietats a una mitjana de 45 dies.

També pel fet de ser una franquícia multinacional, els col·laboradors tenim moltes eines digitals per poder ajudar els clients a vendre la seva casa. RE/MAX és l’empresa immobiliària que més ven al món.

A més de la compravenda i lloguer, oferiu altres serveis als clients?

Oferim tot l’assessorament gratuït perquè un propietari pugui vendre la seva casa. També la gestió de la compravenda, inscripció al registre, valoració i taxació de la finca.

Quina mena de cases i pisos podem trobar a la vostra cartera?

En RE/MAX tenim tota classe de béns arrels. Habitatges, terrenys, cases, pisos, béns d’inversió, locals…

Quin consell li donaries a una persona que està buscant casa o pis?

Confiar en una agència immobiliària. Un particular sempre, o gairebé sempre, valora la finca amb la seva part emocional … I és normal. La nostra casa sempre és la més maca; però a l’hora de vendre … No es ven. Un agent immobiliari li farà una bona valoració de la finca.

Esteu notant la recuperació de l’activitat de cara a la temporada d’estiu?

Fa 26 anys que RE/MAX treballa a Espanya i aquests últims mesos han estat els millors. Millor últim trimestre va ser el 2020 i millor primer trimestre el de 2021. El mercat s’està animant amb la fi de l’estat d’alarma i l’arribada de més clients estrangers.

 2,733 visualitzacions totals,  28 vistes d’avui