Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet”
    • Set Escoles Verdes de l’Alt Empordà treballen el canvi climàtic i la sequera a l’embassament de Darnius-Boadella
    • Els càmpings gironins L’Àmfora i El Delfín Verde, premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2023
    • La Magdalena Flamenco s’estrena amb un tablao proper i íntim a l’Alt Empordà
    • L’Institut Cendrassos de Figueres rep el Premi Baldiri Reixac de la Fundació Carulla a experiències innovadores
    • El Festival Nartura s’estrena als Aiguamolls de l’Empordà
    • Inici dels serveis de transport urbà d’estiu a Roses
    • Concert solidari per l’educació a Uganda
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Empresa & Serveis»Regalar pastissos de llibres, una bona opció que any rere any triomfa per Sant Jordi
    Empresa & Serveis

    Regalar pastissos de llibres, una bona opció que any rere any triomfa per Sant Jordi

    18 d'Abril de 202310 Vistes
    Pastisseries Parc Bosch

    Marc Saguer és el propietari i mestre pastisser de les Pastisseries Parc Bosch, ubicades a Figueres i Vilafant, amb un recorregut impecable de gairebé mig segle d’història

    – Quina valoració fas de la Pasqua d’enguany?

    Ha anat molt bé, millor que l’any passat. Es nota que la gent tenia ganes de celebrar bé aquests dies i aquesta tradició que tenim tan ben consolidada a Catalunya. S’han venut moltes mones, de molts tipus, i això és d’agrair perquè són dies de molta feina i dels quals esperes que hi hagi bona resposta per part dels clients.

    – La pròxima data assenyalada: Sant Jordi. Teniu prevista alguna cosa?

    Fa anys que oferim pastissos que visualment semblen llibres i la veritat és que sempre tenen molt bona acceptació. Ja és un article que ens hem fet molt nostre i, enguany, segur que tornarà a ser el producte estrella al voltant de la Diada.

    – La vostra trajectòria es remunta l’any 1976. Gairebé mig segle d’història. Com s’ha arribat fins aquí?

    En efecte, l’any 76, a les Vivendes del Parc, el meu pare va engegar el negoci, el qual tots coneixem avui dia, tot i que ara de molta més envergadura. Jo vaig estudiar la carrera de Química i vaig treballar en laboratoris, però vaig veure que aquest món no m’omplia i vaig tornar a casa, el camí invers que sol fer la majoria. L’any 2013 vam fer realitat el nou obrador a Vilafant i, alhora, la botiga del carrer Vilafant de Figueres. Va ser una roda: obrador més gros, més capacitat de producció i capacitat d’arribar a més gent. Finalment, l’any 2018, tal com teníem previst, també vam obrir pastisseria al lloc on tenim l’obrador.

    – Una trajectòria impecable, de la qual segur que en destaquen alguns productes en concret…

    Els brunyols de l’Empordà tenen molta sortida. Els nostres, en concret, hem aconseguit que ja siguin distingits amb marca de garantia. Per Nadal, treballem molt amb els tortells, dels quals és molt emotiu veure que, d’algunes famílies, ja comptem amb la tercera generació que confia amb nosaltres. La galeta seca, l’anomenada “tramuntanet”, també té molt d’èxit. Molta gent també ens encarrega pastissos de celebració personalitzats. Diria que, en general, el que té més sortida és tot allò tradicional, si bé la gent cada vegada s’atreveix a tastar productes més personals i específics. Està bé que, en el nostre món, sempre hi hagi ganes de tastar coses noves.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Empresa & Serveis

    Rectificadora Tècnica: “Som més econòmics que comprar un motor nou, i més fiables que comprar-ne un de vell”

    22 de Maig de 20236 Vistes
    Empresa & Serveis

    Sabater Auto: comoditat i proximitat per cuidar en tot moment de tu i dels teus

    15 de Maig de 202318 Vistes
    Empresa & Serveis

    Judit Arbossé :” Soc la cinquena generació i és un orgull poder seguir el treball de la família”

    5 de Maig de 202326 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 377

    Revista Crae 377
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.