Sabater Auto

El seu guardó d’establiment històric llueix a la vitrina del despatx del carrer Alemanya, premiant així les tasques de xapa, pintura, mecànica i electricitat des de fa gairebé 60 anys

Sabater Auto va néixer l’any 1965 al centre de la capital altempordanesa, inicialment al carrer Sant Pau, posteriorment al Carrer Nord i més endavant al carrer Tapis. Per tant, una empresa amb molta història, amb aquestes gairebé sis dècades de vida i amb canvi generacional l’any 2018, ja llavors més que consolidats en l’actual ubicació: des de l’any 2000, els trobem al Recinte Firal, exactament al carrer Alemanya número 15, on continuen creixent com a establiment integral de l’automòbil. Juntament amb Ceres Roura, van apostar per l’actual concorreguda zona firal, repleta ara de concessionaris, bars, empreses distribuïdores… Un pas, per tant, no només important per a ells sinó per a l’activitat econòmica de la ciutat.

En Carlos, jubilat l’any 2018, gaudeix ara des de la distància de la bona feina dels seus dos fills, en Carlos i en Ferran, que segueixen fent rutllar el negoci amb molt bona sintonia. El 2015 va ser un any clau per tots ells: es van convertir en societat (Sabater Auto SL) i també van rebre un guardó per part de la Cambra de Comerç de la Diputació, en honor als seus 50 anys d’història.

En definitiva, Sabater Auto és proximitat, saber fer, comoditat i garantia: el seu equip, format per tècnics qualificats, tramita les reparacions amb les asseguradores, ofereix cotxes de substitució i compleix la condició sine qua non d’utilitzar pintura i materials de primera qualitat. Tot plegat en els seus 1600 m2 de taller, amb pàrquing privat i representant, així, comoditat, i fent realitat els canvis que exigeix contínuament el mercat. I amb un lema clar, concís i, sobretot, proper: “cuidem de tu, cuidem dels teus”.

 1,684 visualitzacions totals,  32 vistes d’avui