Sa Botigueta

Així es defineixen, des del 2008, que és quan van obrir les portes de Sabotigueta Cadaqués. En parlem amb l’Esther Escudero, la copropietària. SaBotigueta ha d’entrar sempre als vostres plans: cuideu-vos i cuideu dels vostres regalant detalls bonics i posant en valor les petites coses.

– Qui hi ha darrere de SaBotigueta i com va néixer la idea?

Darrere la marca som dues: l’Angelona, la meva mare, i jo mateixa. Amant de l’art, pràcticament en tots els vessants, la meva mare va començar, de jove, cosint nines per una botiga de Barcelona, mentre estudiava “Tall i confecció”. I des de llavors, s’hi ha dedicat com a professora de dibuix i pintura, macramé, patchwork, tapís… Per part meva, doncs, va ser fàcil, gairebé sense voler, heretar aquest amor per l’art.

M’apassiona tot el que té a veure amb el disseny en totes les seves vessants; interiors, gràfic, industrial, web… motiu pel qual vaig estudiar disseny d’interiors i posteriorment m’hi vaig dedicar i paral·lelament van engegar el projecte de SaBotigueta.

Val a dir, aquí, que la meva àvia materna, Fanny Sala, ja era dissenyadora de bijuteria, amant de l’anomenat “slowlife” i del que ara li diem “hygge”, és a dir, ella buscava la felicitat en les petites coses i tot això a nosaltres dues ens ha marcat molt.

– Què es troba, doncs, a SaBotigueta?

Inicialment, mentre jo estudiava a Barcelona, amb una amiga veníem arracades i anells que dissenyàvem nosaltres mateixes. Amb la meva mare, vam decidir posar cara i ulls al projecte l’any 2008, obrint Sabotigueta Cadaqués, tot oferint bijuteria, ninos i complements dissenyats per creadors i marques que encaixaven amb la nostra filosofia de botiga. Així que a Cadaqués, des del 2008, i a Roses, des del 2015, trobareu coses boniques: banyadors, bijuteria creada per nosaltres, joguines, complements, accessoris de plata, ninos decoració per casa…

Estem molt satisfetes perquè ara, a més a més, tenim una marca pròpia, amb el mateix nom: sabotigueta. Dissenyem i produïm bijuteria, cabassos, ninos, complements… i un munt de coses que vindran.

Tenim venda online, així que si us deixeu caure per la nostra web www.sabotigueta.cat i Instagram (@sabotigueta), podeu remenar i encarregar el regal perfecte per a vosaltres o per a les persones que estimeu!

– En definitiva: per què algú us ha de conèixer i visitar-vos?

Doncs perquè ens encanta mimar-vos, cuidar de tots els detalls, preparant embolcalls bonics i intentant arrancar-vos un somriure a l’obrir un regal de Sabotigueta. Des del primer dia, un dels nostres pilars ha estat ensenyar-vos el gran ventall de productes que tenim, atendre-us tan bé com sabem i ser properes. Desitgem que, al llarg dels anys, seguim oferint-vos regals originals, diferents i únics.

 2,528 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui